Yıldız Tilbe’den Hande Erçel ve Hakan Sabancı ayrılığına ilk yorum: “Üzüldüm”

A

Admin

Yönetici
Yönetici
Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, Hande Erçel ve Hakan Sabancı çiftinin ayrılığıyla ilgili düşüncelerini paylaştı. Önceki akşam Çeşme’de görüntülenen Tilbe, basın mensuplarının sorusu üzerine “Aa üzüldüm… Çok yakıştırıyordum” dedi.

SAMİMİ VE NEŞELİ DAVRANIŞLAR

Gazetecilerle birlikte sokakta yürüyen Tilbe, neşeli tavırları ve şarkılar söyleyerek kameralara poz verdi. Samimi açıklamasıyla dikkat çeken sanatçı, magazin gündeminde çiftin ayrılığıyla ilgili ilk yorum yapan isimlerden biri oldu.

Hande Ercelden Sok Hamle Hakan Sabanci Ile Ayrildilar Mi-3

SOSYAL MEDYADA AYRILIK İŞARETLERİ

Geçtiğimiz günlerde ilişkilerini sonlandıran Hande Erçel ve Hakan Sabancı, Instagram hesaplarından birlikte oldukları tüm fotoğrafları silmişti. Bu hamle, “ayrılık kesinleşti” yorumlarını beraberinde getirmişti.

ARZU SABANCI İDDİALARI

Magazin kulislerinde dolaşan bilgilere göre, ayrılığın perde arkasında Sabancı ailesiyle yaşanan fikir ayrılıkları yer alıyor. Özellikle Hakan Sabancı’nın annesi Arzu Sabancı’nın ilişkiye başından beri mesafeli yaklaştığı ve oğluna “bu ilişkiyi tekrar gözden geçir” dediği iddia edildi.

AYRILIK SONRASI SABANCI SOSYAL MEDYADA

Ayrılığın ardından Hakan Sabancı, arkadaş grubuyla eğlenirken objektiflere yansımış ve neşeli halleriyle sosyal medyada hızla gündem olmuştu. Takipçiler, Sabancı’nın bu görüntülerine “Felekten bir gece çalmış” yorumları yapmıştı.

(SONDAKİKA.COM)

Geri