A
Admin
Yönetici
Yönetici
Bir döneme damga vuran "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisiyle hafızalara kazınan oyuncu Wilma Elles, dördüncü kez anne olmaya hazırlanıyor. Nişantaşı City’s’de eşi Mehmet Şah Cemoğlu ve çocuğuyla birlikte görüntülenen Elles, gazetecilerin sorularını yanıtlarken dikkat çeken açıklamalarda bulundu. “Moda programı sunuyorum, kıyafet seçmeye geldik” Hamilelik sürecinin keyifli geçtiğini dile getiren oyuncu, doktor kontrolü için geldikleri Nişantaşı’nda aynı zamanda kıyafet seçimi yaptıklarını belirtti. “Moda programı sunuyorum. Nişantaşı moda merkezi... Doktor son güne kadar çalışabileceğimi söyledi, riskli bir durum yok” diyerek yoğun temposuna rağmen süreci rahat geçirdiğini vurguladı. “Milat ve Melodi bir arada büyüdü, Manolya’ya oyun arkadaşı istedik” Bebeğin cinsiyetinin henüz netleşmediğini ancak bunun kendisi için öncelik olmadığını söyleyen Elles, “Önemli olan sağlıklı gelmesi” dedi. Çocuklarının arasındaki ilişkiye de değinen oyuncu, “Milat ve Melodi bir arada büyüdü, Manolya Tiara'yı tek başına görünce ona bir oyun arkadaşı istedik” sözleriyle dördüncü bebek kararının nasıl alındığını paylaştı. “Hep dört çocuk istemiştim” Gazetecilerin “Dördüncü bebeğe hazır mısınız?” sorusuna samimi bir yanıt veren Wilma Elles, “En zor annelik tek çocuk. Çok kardeş olunca iş kolaylaşıyor. Bence dört çocuk tam. Hep dört çocuk istemiştim” ifadelerini kullandı. Aynı zamanda bir bakıcı desteği aldığını da dile getirdi. “Güzel hatıralarım var, her zaman birlikte olmak isterim” Yıllar önce birlikte rol aldığı Erkan Petekkaya ve Ayça Bingöl’ün yeniden bir araya gelmesiyle ilgili konuşan Elles, eski dostlarına olan sevgisini şu sözlerle ifade etti: “Güzel hatıralarım var onlarla. Her zaman onlarla birlikte olmak isterim.” Snob Magazin