A
Admin
Yönetici
Yönetici
Volkswagen, önümüzdeki yıl itibarıyla elektrikli araçlarında önemli bir değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Donanım Haber’de yer alan habere göre; Şirket, mevcut platformunu güncelleyerek, maliyetleri düşürmeye yönelik yeni bir adım atacak. Bu değişiklikle birlikte, Volkswagen'in elektrikli araçlarında LFP (lityum demir fosfat) bataryalar kullanılmaya başlanacak. Bu bataryalar, daha uygun maliyetli olmalarıyla dikkat çekiyor ve Volkswagen, bu teknolojiyi hızla benimsemeyi planlıyor. İlk Model ID.2 Olacak Volkswagen'in bu yeni batarya teknolojisini kullanacağı ilk model, 2026 yılında piyasaya sürülmesi beklenen ID.2 olacak. ID.2, daha önce şirketin elektrikli araçlarında kullanılan NMC (Nikel Manganez Kobalt) piller yerine, LFP pilleriyle donatılacak. Bu değişiklik, ID.2'yi, daha ucuz batarya teknolojisini kullanan ilk Volkswagen modeli yapacak. MEB Plus Platformuna Geçiş ID.2'nin ardından Volkswagen, diğer ID serisi araçlarını da MEB Plus isimli güncellenmiş platforma taşıyacak. Bu yeni platformda da LFP pilleri kullanılacak. Şirket, bu geçişin maliyetleri azaltacağına ve elektrikli araçlarını daha ulaşılabilir hale getireceğine inanıyor. LFP pillerin avantajı, NMC pillere göre daha düşük maliyetli olmaları ve daha uzun vadede üretim maliyetlerini düşürmeleri. LFP Pillerin Küresel Yaygınlaşması LFP pillerin daha yaygın hale gelmesi, özellikle Çin'de hız kazandı. Tesla, bu teknolojiyi Çin'deki Model 3'lerinde kullanarak Batılı şirketler arasında ilk adımı atan marka oldu. Ford ise kısa süre sonra Mustang Mach-E modelinde aynı teknolojiyi uygulamaya başladı. Volkswagen, LFP pillerin avantajlarını görerek, bu teknolojiyi kendi elektrikli araçlarında kullanmaya karar verdi. Bu gelişmeyle birlikte, Volkswagen, pazar payını artırmayı ve daha uygun fiyatlarla elektrikli araçlar sunmayı hedefliyor. Hücreden Pakete Geçiş ve Maliyet Düşüşü Volkswagen CEO'su Thomas Schäfer, yeni batarya teknolojisine geçişle birlikte, hücreden pakete batarya sistemine de geçileceğini duyurdu. Bu yeni sistem sayesinde, bataryaların daha verimli bir şekilde paketlenmesi sağlanacak. Hücrelerin doğrudan pakete entegre edilmesi, aynı zamanda paketleme maliyetlerinin düşmesini sağlayacak. Bu değişiklik, Volkswagen'in elektrikli araç üretim süreçlerinde önemli bir tasarruf imkanı sunacak. Salzgitter'deki Yeni Pil Fabrikası LFP piller, Volkswagen Grubu'nun Almanya'nın Salzgitter kentinde yer alan yeni pil fabrikasından temin edilecek. Bu yeni tesis, şirketin elektrikli araçlarındaki batarya üretimini daha verimli hale getirmeyi amaçlıyor. Aynı zamanda, mevcut nesil NMC bataryalarının üretimi de bu fabrikada sürdürülecek, ancak bu üretim daha küçük ölçekte yapılacak. Volkswagen'in bu hamlesi, elektrikli araçların daha uygun fiyatlarla sunulmasının önünü açarken, batarya teknolojilerindeki gelişmelerle birlikte, şirketin sektördeki rekabet gücünü artırması bekleniyor.