Victor Osimhen transferinde sıcak gelişme: İtalyan kulübü ile anlaşma eşiğinde!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden Victor Osimhen için Galatasaray ile Napoli arasında görüşmeler kritik bir dönemece girdi. Sarı-kırmızılı kulüp, Nijeryalı yıldızın transferi için İtalyan ekibiyle pazarlıklarını yoğunlaştırdı. OSIMHEN’DEN NET MESAJ: “GALATASARAY’DA OYNAMAK İSTİYORUM” Sezon öncesi kampına katılmayarak transfer sinyali veren Osimhen, Napoli yönetimiyle yaptığı görüşmede de kararlılığını ortaya koydu. “Galatasaray’da oynamak istiyorum. Bonservisi istedikleri fiyatla veriyorlar. Başka takıma gideceğimi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bana karşı yapılan bu tavra inanamıyorum. Ne derdiniz var?” sözleriyle transfer isteğini net şekilde ifade etti. BUGÜN YENİ TUR GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR İtalyan basını, Galatasaray ile Napoli’nin bugün yeniden masaya oturacağını duyurdu. Taraflar, Osimhen transferinde son pürüzleri gidermek için bir kez daha görüşecek. 3 YILLIK İTALYA TRANSFER YASAĞI KABUL EDİLDİ Galatasaray’ın, Napoli’nin 3 yıl boyunca Osimhen’in İtalya’da herhangi bir takıma transfer olmaması yönündeki şartını kabul ettiği iddia edildi. Ayrıca, sonraki satıştan Napoli’ye %20 pay verilmesi maddesi de masada yer alıyor. AL HİLAL GÖRÜŞMELERİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR Osimhen’in defalarca reddettiği tekliflere rağmen Suudi Arabistan’ın güçlü temsilcisi Al Hilal’in de görüşmeleri yakından takip ettiği öğrenildi. Transfer süreci önümüzdeki günlerde büyük heyecan yaratacak. KAYNAK: FANATİK

Geri