Ünlü oyuncudan ödül törenlerine tepki: "Neden adım geçmiyor?"

A

Admin

Yönetici
Yönetici
"Bir Zamanlar Çukurova", "Fatmagül'ün Suçu Ne" ve "Hudutsuz Sevda" gibi dizilerde rol alan oyuncu Esra Dermancıoğlu, sosyal medyada paylaştığı videoda sanat dünyasında hak ettiği ilgiyi görmediğini ifade etti. Ünlü oyuncu, "Yıllardır çalışıyorum ama ödül alamıyorum. Sanatçıların arasında adım geçmiyor" sözleriyle kırgınlığını dile getirdi.

"SANATÇILARIN ARASINDA ADIM GEÇMİYOR"

"Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinde canlandırdığı Mukaddes Yenge karakteriyle hafızalara kazınan Dermancıoğlu, paylaşımında ödül törenlerinden uzak kalmasının kendisini derinden etkilediğini söyledi. Oyuncu, "Neden hâlâ sanatçıların arasında adım geçmiyor? Yıllardır tiyatro sahnesindeyim, dizilerde rol alıyorum ama görmezden geliniyorum. Demek ki performansım yetersiz bulunuyor" dedi.

ÖDÜL TÖRENLERİNE TEPKİ

Türkiye'deki ödül organizasyonlarını takip ederken hissettiği hayal kırıklığını anlatan Dermancıoğlu, sektör içinde yeterince değer görmediğini vurguladı.

"ABSÜRT BİR KARAKTERLE ÖDÜL VERİLDİ"

Oyunculuk kariyerinde aldığı tek ödüle de değinen Dermancıoğlu, "Hayalet Dayı" filminde canlandırdığı karakterle ödül kazandığını hatırlatarak şunları söyledi:
"Tuhaf, sakil bir karakter oynadım ve onunla ödül kazandım. Ancak tiyatroda ve dizilerde verdiğim emek hiç dikkate alınmadı. Bu bana çok garip geliyor."

"EMEKLERİMİN KARŞILIĞINI GÖREMİYORUM"

Sözlerinin sonunda derin bir hayal kırıklığını dile getiren oyuncu, "Sanatın içinde yıllardır varım ama gerçek anlamda kabul görmediğimi hissediyorum. Bu dışlanmışlık beni çok üzüyor" ifadelerini kullandı.

HABERLER.COM

Geri