A
Admin
Yönetici
Yönetici
Oyuncu Tuba Ünsal, İzmir’in Çeşme ilçesinde çocuklarıyla birlikte dolaşırken bir kadının sözlü saldırısına uğradığını sosyal medya üzerinden duyurdu. Ünsal, yaşadıklarını Instagram hesabında paylaştığı hikâyeler aracılığıyla anlattı. "ANTİKACIYA GİTTİK, KADIN YANIMA GELDİ" Instagram üzerinden açıklamada bulunan Tuba Ünsal, olayın bir antikacı dükkânında yaşandığını belirtti. Kadının kendisini tanıtarak yaklaşmasının ardından konuşmanın hızla saldırganlaştığını ifade etti. Ünsal, yaşadıklarını şu şekilde aktardı: "Çeşme'de başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum. Bence psikolojik bir pandemi söz konusu. Herkesin çıldırdığı zor bir dönem... Bir antikacıda çocuklarımla dolaşırken bir kadın yanıma geldi. 'Ben Mim Kemal Öke'nin kızıyım ve bir konuda sizi eleştirmek istiyorum' dedi." "KONSTANTİNOPOLİS ETİKETİNE TEPKİ GÖSTERDİ" Kadının dizide kullanılan “Konstantinopolis” etiketine tepki gösterdiğini belirten Ünsal, açıklamalarına şöyle devam etti: "Dinlemeye devam ettim. 'Siz bazı paylaşımlarınızda Konstantinopolis etiketliyorsunuz. Size yakışmadı, orası İstanbul, yazamazsınız' diye çıkıştı." "BABAN MEZARINDA TERS DÖNÜYORDUR" Oyuncu, kadına etiketin tarihî bir dönem dizisine ait olduğunu anlatmaya çalıştığını ancak karşılık bulamadığını belirtti. Ünsal, diyalog sırasında söylenen ifadeleri şöyle aktardı: "Kadına 'Hikâyenin geçtiği yer İstanbul değil. Biz oyuncular o dünyanın gerçekliğini kurmakla yükümlüyüz' dedim ama dinlemedi." "Sen o diziden önce Tuba Ünsal'dın, yaptığınız terbiyesizlik. Bir de asker kızı olacaksın. Baban mezarında ters dönüyordur' dedi." "ÇOCUKLARIMIN ÖNÜNDE OLMASI BENİ ÇOK ÜZDÜ" Tuba Ünsal, olayın çocuklarının gözü önünde gerçekleşmesinin kendisini derinden etkilediğini belirtti. "Sessizce Civan'a ve Sare'ye baktım. Onlar da bana baktı. Müthiş terörize olmuşlardı. O kadar üzüldüm ki. Kendime değil, kendini entelektüel sayan bu kadının küçücük çocukların önünde annelerine saldırması aslında kendi dünyasının karanlığını gösteriyordu. Sevenlerine bol sabır." "KİTLE PSİCOJEN HASTALIĞI" TEŞHİSİ Tuba Ünsal, paylaşımının sonunda yaşadığı olayı "kitle psikojen hastalığı" tanımıyla değerlendirdi. "Kitle psikojen hastalığı: Herhangi nesnel bir nedeni olmadan, stres, grup baskısı ve sosyal etkileşim yoluyla insanların benzer semptomları paylaştığı durumlar.." SÖZCÜ