A
Admin
Yönetici
Yönetici
Trabzonsporlu Futbol Adamları Derneği, 4.Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Olağan Genel Kurul’da mevcut Başkan Hüseyin Balaban güven tazeledi. Genel Kurul sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Balaban, “Derneğimiz 2016 yılında Trabzonspor’umuzun Teknik Direktörü Fatih Tekke’nin kurucu başkanlığında kuruldu. Ben ve arkadaşlarım bu derneği amaçları doğrultusunda yöneterek Trabzon ve ülke futboluna katkı sağlamak adına ilkeleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam ettirmekteyiz. Bizim derneğin en önemli ayrıcalığı 350 üyesinin tamamı Trabzonspor üyesi olması. Bu ayrıcalıktan yola çıkarak Trabzonspor’un Genel Kurullarında etkili olmayı hedefliyoruz” dedi. Hüseyin Balaban Başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu şöyle oluştu; Sadettin Tekelioğlu, Nihat Demir, İsmail Tosunoğlu, Muhammet Sağlam, Oktay Kaplan, Ekrem Çapkınoğlu, Hacı Osman Nadir, Yavuz Şanver, Ahmet Akyüz, Salih Aladağ, Mehmet İpek, Alaittin Değirmenci, Savaş Yılmaz, Bülent Demir, Hamza Yomralıoğlu, Hüseyin Karagöz, Temel Sağlam, Harun Beklemiş, Nurettin Balaban. Yeni yönetim ile ilk toplantısını yaparak çalışmalara kaldığı yerden devam edecek.