Tan Taşçı’dan yeni albüm öncesi nostaljik sürpriz: “Sokağından Geçmezdim” yayında

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Türk pop müziğinin güçlü isimlerinden Tan Taşçı, yakında dinleyiciyle buluşacak olan “Sende de Benden Var” albümünün heyecanını yeni bir tekliyle taçlandırdı. Sanatçının bugün yayınladığı “Sokağından Geçmezdim” adlı şarkı, hem müzikal yapısıyla hem de klibiyle dikkat çekti. 70’ler Ruhu Bodrum Gümüşlük’te Canlandı “Sokağından Geçmezdim”in klibi için Bodrum Gümüşlük’te yer alan bir kıraathane, 1970’li yılların atmosferini yansıtacak şekilde özel olarak dekore edildi. Retro objeler, dönemin renkleri ve detaylarıyla kurgulanan mekân, şarkının nostaljik havasını görselliğe taşıdı. Klip, geçmişin izlerini bugüne taşıyan sade ama etkileyici kurgusuyla izleyenlere duygusal bir yolculuk sunuyor. Albüm 12 Eylül’de Geliyor Tan Taşçı’nın merakla beklenen albümü “Sende de Benden Var”, 12 şarkıdan oluşacak ve 12 Eylül’de müzikseverlerle buluşacak. Albüm, sanatçının bugüne dek geliştirdiği müzikal çizgisini yansıtırken, duygusal temaları ve özenli düzenlemeleriyle de öne çıkmaya hazırlanıyor. Albüm Öncesi Sürprizler Devam Edecek Yeni teklisi TCTVL etiketiyle yayınlanan Tan Taşçı, “Sokağından Geçmezdim” ile albüm öncesi heyecanı artırırken, önümüzdeki haftalarda müzikseverlere yeni sürprizler yapmaya devam edeceğini duyurdu. Şarkının dijital platformlarda kısa sürede ilgi görmesi, albüm için beklentiyi daha da yükseltti. Milliyet

Geri