A
Admin
Yönetici
Yönetici
Okul hayatına ilk adımını atacak 1. sınıf öğrencileri ve ortaokul yolculuğuna başlayacak 5. sınıf öğrencileri için sınıf belirleme kuraları büyük bir heyecanla takip ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nın gerçekleştireceği kura çekimi, öğrencilerin hangi sınıflarda eğitim alacakları ve hangi öğretmenlerle ders göreceklerini belirleyecek.
2024-2025 eğitim öğretim yılında kura çekimi 28-30 Ağustos tarihleri arasında yapılmıştı. Bu yıl da MEB’in benzer tarihlerde çekilişi gerçekleştirmesi bekleniyor. Çekiliş, e-Okul sistemi üzerinden tamamen otomatik ve şeffaf bir şekilde yapılacak.
Veliler, öğrencilerin hangi sınıfta ve hangi öğretmenle eğitim göreceğini merakla bekliyor. Şube sonuçlarının açıklanmasının ardından eğitim öğretim yılı hazırlıkları hız kazanacak.
GEÇEN YILIN TARİHLERİ VE BU YIL BEKLENTİLERİ
2024-2025 eğitim öğretim yılında kura çekimi 28-30 Ağustos tarihleri arasında yapılmıştı. Bu yıl da MEB’in benzer tarihlerde çekilişi gerçekleştirmesi bekleniyor. Çekiliş, e-Okul sistemi üzerinden tamamen otomatik ve şeffaf bir şekilde yapılacak.
VELİLERİN BEKLEYİŞİ SÜRÜYOR
Veliler, öğrencilerin hangi sınıfta ve hangi öğretmenle eğitim göreceğini merakla bekliyor. Şube sonuçlarının açıklanmasının ardından eğitim öğretim yılı hazırlıkları hız kazanacak.