A
Admin
Yönetici
Yönetici
Yaz sıcaklarının etkisini artırdığı Denizli’de vatandaşlar serinlemek için doğa ile iç içe alanlara yöneldi. Kent merkezine yaklaşık 25 kilometre uzaklıkta yer alan Honaz ilçesindeki Göz Piknik ve Mesire Alanı, sıcaklardan bunalanların akınına uğradı. HAFTA İÇİ YOĞUNLUĞU GÖZLERDEN KAÇMADI Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Denizli dahil birçok şehir için hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkacağı uyarısında bulundu. Bu uyarının ardından mesire alanında yaşanan kalabalık, hafta sonunu aratmadı. Sıcak havadan bunalan vatandaşlar suya girerek serinlemeyi tercih etti. "HEM HİJYENİK HEM ÇOK GÜZEL" Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, sıcak havalarda vatandaşların mesire alanına yoğun ilgi gösterdiğini belirtti. "Gerçekten havaların çok sıcak çok bunaltıcı olduğu bir dönemden geçiyoruz. Honaz Göz Piknik alanında yaptığımız yeni düzenlemelerle Denizli halkının ve ilçemizdeki vatandaşların gelip kolaylıkla soğuk suyla buluştuğu, piknik yapabildiği hem hijyenik hem de çok güzel bir alan oluşturduk. Bugün hafta içi olmasına rağmen hafta sonu gibi bir kalabalık var. Serinliyorlar, eğleniyorlar, mutlu oluyorlar ve işin en güzel tarafı da yaklaşık suyun kaynağını 30 metre uzaklıkta pırıl pırıl hijyenik suda, ayaklarına, suya sokup yüzüp eğlenebiliyorlar. Ben Honaz'ın bu güzelliğini herkesin yaşamasını tavsiye ederim" dedi. VATANDAŞLAR HEM SERİNLİYOR HEM DE EĞLENİYOR Sıcaklıktan bunalarak mesire alanına gelen Erhan Çelik, kent merkezindeki sıcak havadan kaçarak su kenarında vakit geçirdiklerini söyledi. "Meteorolojiden bu hafta Çarşamba ve Perşembe günlerinin çok sıcak olacağını duydum. Kendimizi buraya attık. Buranın doğası, suyu hakikaten çok güzel. Hafta içi olmasına rağmen de gerçekten çok kalabalık, bu kadar kalabalık olacağını beklemiyordum. Herkes serinliyor, eğleniyor, güzel. Kent merkezi buraya göre çok daha sıcak. Zaten sıcaktan kaçıp geliyor. Burada su var, çocuklarda bizlerde suya girerek serinliyoruz" şeklinde konuştu. "BU SICAKLARDA MÜKEMMEL BİR YER" Denizli’ye dışarıdan gelen vatandaşlar da mesire alanını tercih etti. İstanbul’dan gelen Nilüfer Taştan da sıcaktan korunmak için alanı tercih ettiğini belirtti. "İstanbul'dan Denizli'ye geldim. Sıcaklardan kaçıp buraya geldim. Serinlemek için çok güzel bir suyu var. Bu sıcaklarda mükemmel bir yer" diye konuştu.