Sera Kutlubey kimdir? Bahar Şahin'le ne yaşadı?

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
İnci Taneleri dizisinin gözde karakteri Nehir’e hayat veren başarılı oyuncu Sera Kutlubey, hem kariyeri hem özel hayatıyla gündemde. Son olarak dizide birlikte rol aldığı Rıza Kocaoğlu ile aşk iddialarıyla adından söz ettiren genç oyuncu, geçmiş projeleri ve sosyal medyadaki çıkışıyla merak konusu oldu. Peki, Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Sera Kutlubey’in hayatı, oynadığı diziler ve çok konuşulan açıklamaları... SAHNEDE PARLADI, EKRANDA YILDIZLAŞTI Sera Kutlubey, 24 Ekim 1997 tarihinde Ankara’da doğdu. Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncu, kamera karşısına ilk kez 2016’da Kehribar dizisiyle geçti. Aynı yıl Babam ve Ailesi dizisinde “Hasret” karakteriyle yer aldı. Yetenekleriyle kısa sürede dikkat çeken Kutlubey, 2017’de İsimsizler dizisinde “Seher”, 2019-2020 yılları arasında büyük ses getiren Zalim İstanbul dizisinde “Cemre Yılmaz” karakterine hayat verdi. Bu rol, oyuncunun geniş kitlelerce tanınmasını sağladı. ROL ALDIĞI DİZİLER VE PROJELER 2016 – Kehribar – Genç Leyla 2016 – Babam ve Ailesi – Hasret 2017 – İsimsizler – Seher 2019-2020 – Zalim İstanbul – Cemre Yılmaz 2021 – Hercai – Azra 2022-2023 – İyilik – Damla Dinçer 2023 – Adım Farah – Merjan Azadi 2024 – İnci Taneleri – Nehir Yücedağ OYUNCULUK DIŞINDAKİ YETENEKLERİ Sadece ekranla sınırlı kalmayan Sera Kutlubey, 2022 yılında “Plüton’un Düş’üşü” adlı ilk romanını İthaki Yayınları etiketiyle yayımladı. Aynı zamanda usta tiyatro oyuncusu Yeşim Gül Akşar da kendisinin teyzesidir. BAHAR ŞAHİN’LE KRİZ PATLADI! Son günlerde adı bir başka gündemle daha anılıyor. Zalim İstanbul dizisinde birlikte rol aldığı Bahar Şahin, yıllar sonra sette mobbinge uğradığını iddia etmişti. Şahin’in hedefinde Mine Tugay vardı. Bu tartışmalara Sera Kutlubey de dahil oldu. Instagram’da Tugay’a destek mesajı paylaşan Kutlubey’e, Bahar Şahin’den sert yanıt geldi. Kutlubey'in paylaşımı: “Yıllardır tanıyorum, içini biliyorum, kalbini biliyorum. Çoğu haksızlığa göğüs gerdiğine şahidim…” Bu mesaj sonrası Şahin adeta açtı ağzını yumdu gözünü. Aralarındaki eski konuşmalar ve kişisel detaylar sosyal medyada ifşa edildi. HÜRRİYET

Geri