Şehit Mustafa Gündoğdu Ortaokulu’nda Bahar Şenliği Düzenlendi

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Bingöl’de Şehit Mustafa Gündoğdu Ortaokulu ile Bingöl Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı ve mahalle muhtarı Nihat Çelik iş birliğinde düzenlenen Bahar Şenliği, öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleşti. Mahalle halkının da ilgi gösterdiği etkinlikte çeşitli yarışmalar ve gösteriler yer aldı. Şenliğe katılan Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, etkinlik alanını gezerek öğrencilerle bir araya geldi. Belediye Başkan Vekili Hasan Çeçen, İl Milli Eğitim Müdürü, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve diğer protokol üyeleri de alanda yer aldı. Okulun folklor ekibi tarafından sahnelenen yöresel halk oyunları izleyiciler tarafından takip edildi. Gösterinin ardından Vali Ahmet Hamdi Usta, Mahalle Muhtarı Nihat Çelik ve vatandaşlar birlikte halay çekti. Yumurta taşıma ve çuval yarışı gibi oyunlar öğrenciler ve veliler tarafından izlendi. Etkinlikte ayrıca bir resim sergisi açıldı. Çocukların ilgisini çeken “Fenomen Civciv” de etkinlik alanında yer aldı. Etkinliğe dair konuşan Bingöl Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı ve Şehit Mustafa Gündoğdu Mahalle Muhtarı Nihat Çelik, “Ortaokulumuzla birlikte düzenlediğimiz Bahar Şenliği’nde bizleri yalnız bırakmayan kıymetli Valimiz Sayın Ahmet Hamdi Usta’ya, Belediye Başkan Vekilimiz Hasan Çeçen’e, İl Milli Eğitim Müdürümüze, Emniyet ve Jandarma teşkilatlarımıza, okul idaremize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve tüm mahalle halkına teşekkür ediyorum. Coşkulu katılımları bizleri mutlu etti. Tüm çocuklarımıza bol kitap okuyacakları, verimli ve huzurlu bir yaz tatili diliyorum.” dedi.

Geri