Orman yangını soruşturmasında beklenmedik gelişme: Detaylar ortaya çıkıyor!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Şarköy’de çıkan orman yangınıyla ilgili soruşturmada gözaltına alınan 69 yaşındaki M.Y., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. YANGINDAKİ ŞÜPHELİ SERBEST Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde makilik alanda başlayan ve ormana sıçrayan yangınla ilgili yürütülen soruşturmada, M.Y. isimli şüpheli gözaltına alınmıştı. Jandarma ekiplerinin ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen M.Y., Sulh Ceza Hakimliği tarafından yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. ŞÜPHELİNİN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI Mahkemede ifade veren M.Y., hayvanlarının bulunduğunu ve uzun süredir besicilik yaptığını belirtti. Yangın günü sabah oğlu ile birlikte hayvanları otlatmak için Ganos Tepesi’ne gittiklerini anlatan M.Y., daha sonra evine döndüğünü söyledi. Öğleden sonra saat 17.00 civarında oğluna yemek götürmek için evden ayrıldığını ifade eden şüpheli, “Yangının çıktığı yer ile hayvanlara tuzlu su vermek için indiğimiz Platon Deresi arasında 5 kilometre mesafe vardır. Ben yangını görmedim. Sigara kullanıyorum ancak o gün kahvaltı yapmadığım için sigara içmedim, sigarayı yanıma bile almamıştım. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum.” dedi. (Gerçek Gündem)

Geri