Ölümden dönen Settar Tanrıöğen: Söylenenleri aklımda tutamıyorum

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Sağlık durumuyla ilgili konuşan Tanrıöğen, "Hemşirem olmadan sokağa adım atmıyorum. Hafızamda zaman zaman sorunlar yaşıyorum" ifadeleriyle dikkat çekti. Usta oyuncu Settar Tanrıöğen, geçirdiği beyin kanamasının ardından uzun süren tedavi sürecinin sonrasında ilk kez kameralara konuştu. 63 yaşındaki usta sanatçı, sağlık durumu hakkında samimi açıklamalar yaptı. 26 Ocak'ta bilinç bulanıklığı şikâyetiyle hastaneye kaldırılan Tanrıöğen, yapılan tetkiklerin sonrasında beyin kanaması geçirdiğinin anlaşılmasıyla acil olarak ameliyata alınmıştı. Yaklaşık 1.5 ay içerisinde üç defa ameliyat masasına yatan usta isim, tedavisinin sonrasında 14 Mart'ta Ataşehir'deki özel bir hastaneden taburcu edilmişti. Sağlık sorunları sebebiyle, rol aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinden de ayrılmak durumunda kalan Tanrıöğen'in canlandırdığı "Abdullah" karakteri için projeye Ahmet Mümtaz Taylan dahil edilmişti. Bu değişiklik, dizinin hayranları tarafından üzüntüyle karşılanmıştı. HEMŞİREM OLMADAN SOKAĞA ADIM ATAMIYORUM Taburcu olduktan sonra setlere dönmeyen Tanrıöğen, önceki gün ilk kez basın mensuplarının karşısına çıktı. Oyuncunun bitkin ama moralinin yüksek olduğu görüldü. Sağlık durumu hakkında konuşan Tanrıöğen, şu ifadeleri kullandı: "Hemşirem olmadan sokağa adım atmıyorum. Hafızamda zaman zaman sorunlar yaşıyorum. Bazen aklımda söylenenleri tutamıyorum. Ama moralim yerinde, iyileşme sürecim iyi gidiyor." Her zaman sakinliği ve usta oyunculuğuyla tanınan Settar Tanrıöğen, şu anda fiziksel iyileşmenin yanında zihinsel toparlanma sürecine de odaklanmış durumda. Doktorları, oyuncunun kontrollü bir şekilde sosyal hayata katılması önerisinde bulunuyor. Kaynak: Haber Merkezi

Geri