A
Admin
Yönetici
Yönetici
Uzun yıllardır kanserle mücadele eden ünlü şarkıcı Şimal, 39 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcının hayatını kaybetmesi sevenlerini yasa boğdu. Şarkıcının eşi Necati Arıcı, sosyal medya hesabından yürekleri yakan ifadeler kullandı. Şimal’in Instagram hesabından paylaşım yapan Necati Arıcı, şunları söyledi: “Ölüm hayatın en büyük gerçeği olsa da kabullenmesi en zor acıların başında gelir. 30 Mayıs Cuma günü biz de bunu en acı şekilde yaşadık. Perşembe gecesi şifa bulması için dua ettiğim eşime Cuma günü rahmet diledim. Tarifi zor bir acı yaşıyor, zor zamanlardan geçiyoruz. Yanımızda olan, dualarında bizi unutmayan tüm dostlarımıza, akrabalarımıza ve Şimal'ime dua eden herkese içten teşekkür ederim. Bu süreçte nasıl hiç tanımadığımız insanların dualarını duyduysak, can ciğer sanıp evimizi, soframızı paylaştığımız insanların taziye dileklerini alamadık. Şimal’im hem hastalığıyla hem de yaşadıklarıyla mücadele ederken buna da içerliyordu. O bunu düşünmesin diye elimden geleni yaptım ama onu ebedi istirahatine uğurladıktan sonra neler düşündüğünü anladım. Vefa herkesten beklenmezmiş, bunu da derin acıyla öğrendik. Arayan, soran, zor günümüzde yanımızda olan herkese sonsuz teşekkür ederim. Sizlerden tek dileğim, dualarınızda eşime yer vermeniz… Şimal’imi unutmayın.”