Nasuh Yaşar, Yeniden Refah Partisi Kumluca İlçe Başkanlığına Atandı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Parti teşkilatına yapılan resmi bildirimde, “Yeni görevinizden dolayı sizi tebrik ediyor, Cenab-ı Hakk’tan çalışmalarınızda muvaffakiyetler vermesini temenni ediyorum” ifadelerine yer verildi. “GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ, İLÇEMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Görevlendirme sonrasında sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Nasuh Yaşar, şu ifadeleri kullandı: “Kıymetli hemşehrilerim, değerli dostlarım; ilçemiz basınında da yer aldığı üzere, Yeniden Refah Partisi Kumluca İlçe Başkanlığı görevine getirildim. Hepinizden Allah razı olsun. Ancak kayınçom Özcan Karakoyunlu’nun annesi Nadire Karakoyunlu’nun vefatı nedeniyle Antalya’da yapılacak olan mazbata törenine katılamadım. İnşallah Cuma günü ilçemizde kaldığımız yerden hep birlikte yolumuza devam edeceğiz.” Nasuh Yaşar, açıklamasında öncelikle merhumeye Allah’tan rahmet dilerken, ilçeye hizmet etme noktasında kararlılık mesajı verdi. Yeniden Refah Partisi cephesinde bu atamanın, ilçede teşkilat faaliyetlerine yeni bir ivme kazandırması bekleniyor.

Geri