A
Admin
Yönetici
Yönetici
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fernando Muslera’nın geleceğine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı yönetim, tecrübeli kaleciyi 1 sezon daha takımda tutmak istiyor. Trendyol Süper Lig’de 2024-2025 sezonunun bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray’da gözler kadro planlamasına çevrildi. Sarı-kırmızılı camianın efsane isimlerinden biri olan Fernando Muslera’nın akıbeti, taraftarların en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde kulüp üyeleriyle bir araya geldiği 19 Mayıs etkinliğinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. "MUSLERA GİTMEKTE ISRARCI, AMA BİZ DE ISRARCIYIZ" 14.sezonunu geçiren ve Galatasaray tarihine 19 kupa ile geçen Uruguaylı eldiven Fernando Muslera'nın, ülkesine dönme isteğini dile getirdiğini aktaran Özbek, şu ifadeleri kullandı: “Muslera ile konuştum. Ailesi Uruguay'da yaşıyor, o da ülkesine dönmek istiyor. Ancak biz kendisine bir sezon daha kalmasını söyledik. Gitmekte çok ısrarcı ama biz de onu bırakmakta ısrarcıyız.” Galatasaray kariyerinde sayısız başarıya imza atan Muslera'nın, kulüp tarihindeki özel yeri nedeniyle takımda kalması için tüm şartların zorlandığı öğrenildi. ICARDİ’NİN DURUMU DA NETLEŞTİ Sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Mauro Icardi’nin durumu hakkında da bilgi veren Dursun Özbek, Arjantinli yıldızın form durumuyla ilgili umut verici açıklamalarda bulundu. “Dün Icardi ile görüştüm. Son derece fit ve hazır görünüyor. Memleketinde antrenmanlarını sürdürmüş. Yeni sezonda bize çok büyük katkı sağlayacaktır. Icardi, Galatasaray için çok kıymetli bir oyuncu.” YENİ SEZON HAZIRLIKLARI BAŞLADI Şampiyonluk sevinci henüz tazeyken, Galatasaray cephesinde gelecek sezonun kadro planlaması hız kazanmış durumda. Muslera’nın kalıp kalmayacağı, Icardi’nin sahalara dönüşü ve yeni transfer hamleleri, sarı-kırmızılı kulübün yaz dönemindeki gündemini belirleyecek. HABER MERKEZİ