MÜSİAD’tan Üyelerine Eğitim Programı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından, Fırat Kalkınma Ajansı’nın destekleriyle ve Fırat Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nin katkılarıyla düzenlenen kurumsal kapasiteyi geliştirme ve nitelik artırma eğitimi programı başladı. Elazığ TEKNOKENT Toplantı Salonu’nda düzenlenen programa Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar, Fırat Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Prof. Dr. İlyas Somunkıran, Fırat Kalkınma Ajansı Elazığ Yatırım Destek Ofisi Birim Başkanı Mustafa Selim, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Fatih Karakaya ve üyeler katıldı. Programda konuşan Fırat Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Prof. Dr. İlyas Somun Kıran, amaçlarının üniversitenin güçlü alt yapısını ve bilgi birikimini topluma yanstırken köprü görevi üstlenmek olduğunu kaydetti. Fırat Kalkınma Ajansı Elazığ Yatırım Destek Ofisi Birim Başkanı Mustafa Selim, ajansın hedefleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Müsiad Elazığ Şubesi Başkanı Fatih Karakaya da, iş dünyasının gelişime ayak uydurması gerektiğinin altını çizdi. Konuşmasına üniversitenin başarılarından bahseden Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Elazığ’da oluşan sinerjinin başarıya katkısının büyük olduğunu söyledi.

Geri