Mourinho'nun yerine kim gelecek? Fenerbahçe'de adaylar belli oldu mu? İşte Fenerbahçe'nin planı

A

Admin

Yönetici
Yönetici
Fenerbahçe’de büyük umutlarla başlayan Jose Mourinho dönemi beklenmedik şekilde sona erdi. Sarı-lacivertliler, sezona damga vurması beklenen Portekizli çalıştırıcıyla yollarını ayırma kararı aldı. Taraftarlar gelişmeyi şaşkınlıkla karşılarken, kulüp yönetimi bir yandan teşekkür mesajı yayımladı, diğer yandan yeni hoca arayışına hız verdi.

Ismail Kartal Ilk Macinda Zafer Kazandi Ancak 32 Taraftar Yaralandi

İSMAİL KARTAL GERİ Mİ DÖNECEK?

Mourinho sonrası gündeme gelen ilk isim, kulübün tanıdığı ve güvendiği bir figür: İsmail Kartal. Daha önce Fenerbahçe’yi çalıştıran deneyimli teknik adam, camia içindeki duruşu ve Samandıra’daki hakimiyetiyle öne çıkıyor. Taraftarların bir kısmı, “istikrar ve güven” için Kartal’ın yeniden takımı devralmasını isterken, yönetim de bu ihtimali ciddi şekilde masada tutuyor.

Emre Belozoglundan Olay Galatasaray Itirafi Okan Agabeyden Once

EMRE BELÖZOĞLU LİSTEYE GİRECEK Mİ?

Bir diğer güçlü aday ise Emre Belözoğlu. Fenerbahçe’nin efsane kaptanı, futbolculuk yıllarındaki liderliğini teknik direktörlük kariyerine de taşımaya çalışıyor. Son olarak Başakşehir’de görev yapan Belözoğlu, genç yaşına rağmen taktiksel cesareti ve kulüple olan bağı sayesinde yönetimin dikkatini çekmiş durumda. Camianın içinden gelmesi, onu güçlü adaylardan biri haline getiriyor.

Borussia Dortmundda Sok Karar Nuri Sahin Gorevinden Alindi

LİGİ BİLEN NURİ ŞAHİN Mİ?

Genç teknik adamlar arasında adı en çok geçenlerden biri de Nuri Şahin. Oyun zekâsı, modern futbol anlayışı ve Avrupa ekolleriyle kurduğu bağ sayesinde farklı bir vizyon sunabilecek bir hoca olarak görülüyor. Yönetim, Şahin’in enerjisiyle Fenerbahçe’nin geleceğe dönük bir yapılanma sürecine girebileceğine inanıyor. Taraftarların bir kısmı ise bu tercihi “riskli ama heyecan verici” olarak yorumluyor.

Resized Db681 D72B003Ejoachimlow

JOACHIM LÖW İSMİ AKILLARA GELİYOR

Yabancı hoca ihtimalinde ise listenin zirvesinde Joachim Löw var. Almanya’yı Dünya Kupası’na taşıyan ve futbol dünyasına damga vuran Alman teknik adam, yıllardır Fenerbahçe ile adı anılan bir isim. Mourinho sonrası oluşan boşluğu doldurabilecek deneyime ve prestije sahip olan Löw, kulübün uluslararası vizyonunu da büyütebilir. Yönetim bu seçeneği masadan kaldırmış değil.

Geri