Mourinho istedi, yönetim harekete geçti! Orta sahaya dünya yıldızı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Feyenoord ile karşılaşmaya hazırlanan Fenerbahçe, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kerem Aktürkoğlu transferini tamamlamak üzere olan sarı-lacivertli ekip, orta saha bölgesine de önemli bir takviye yapmaya hazırlanıyor. AMRABAT BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI Fenerbahçe, orta sahada görev yapan Sofyan Amrabat’tan beklenen katkıyı alamadığı için bu bölgeye üst düzey bir oyuncu transfer etmek istiyor. Teknik direktör Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda harekete geçen yönetim, yeni hedefini belirledi. HEDEFTEKİ İSİM: RODRIGO BENTANCUR Premier Lig ekiplerinden Tottenham’da forma giyen Rodrigo Bentancur, Fenerbahçe’nin radarına girdi. Yönetimin şu ana kadar resmi bir teklif yapmadığı ancak hem kulüp hem de oyuncunun menajeriyle kısa süre içinde görüşme gerçekleştireceği belirtildi. İSTANBUL PLANLAMASI BAŞLADI Transfer sürecinin olumlu ilerlemesi durumunda, Bentancur’un önümüzdeki günlerde İstanbul’a getirilmesi planlanıyor. Fenerbahçe cephesi, süreci hızlandırmak için tüm hazırlıklarını tamamladı. SÖZLEŞME DETAYI TRANSFERİN SEYRİNİ BELİRLEYECEK Rodrigo Bentancur’un Tottenham ile olan sözleşmesinin sezon sonunda sona erecek olması, transferin en kritik noktalarından biri olarak öne çıkıyor. Sarı-lacivertli yönetim, sözleşme süresinin kısalığı nedeniyle bu transferin beklenenden daha yüksek bir bedelle sonuçlanabileceğini değerlendiriyor. JUVENTUS'TAN PREMIER LİG'E Bentancur, 2022 yılında Juventus’tan 19 milyon Euro bonservisle Tottenham’a transfer olmuştu. Futbola Arjantin’in Boca Juniors altyapısında başlayan Uruguaylı oyuncu, kariyerinde önemli kulüplerde forma giyerek dikkatleri üzerine çekti. GERİDE BIRAKTIĞI SEZONDA 44 MAÇA ÇIKTI 2024-2025 sezonunda Tottenham formasıyla toplam 44 resmi maçta görev yapan Bentancur, 2976 dakika sahada kaldı. Tecrübeli futbolcu bu karşılaşmalarda 2 gol atarken 1 de asist yaptı. ORTA SAHADA FRED'İN YANINA TAKVİYE Fenerbahçe, Bentancur transferini tamamlayarak Fred’in yanına tecrübeli bir orta saha daha eklemeyi hedefliyor. Bu hamleyle birlikte Mourinho’nun oyun planında merkez bölgenin daha da güçlendirilmesi planlanıyor. YÖNETİM UÇAK HAZIRLIĞINA BAŞLADI Transferin olumlu seyretmesiyle birlikte sarı-lacivertli yönetimin oyuncu için uçak hazırlıklarına başladığı ifade edildi. FANATİK

Geri