MHP lideri Bahçeli, Eskişehir’de şehit olanlar için başsağlığı diledi

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde çıkan orman yangınında hayatını kaybeden 10 kişi hakkında başsağlığı mesajı yayımladı. Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ormanlarımızı savunurken şehit olan kahraman evlatlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyor; muhterem ailelerine ve muazzez milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi. YANGINDA 10 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde başlayan ve Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine sıçrayan orman yangınına müdahale ederken 5 orman işçisi ve 5 arama kurtarma görevlisi hayatını kaybetmişti. Bahçeli, orman yangınlarıyla mücadele eden kahramanların kaybından duyduğu derin üzüntüyü dile getirerek, hayatını kaybedenleri andı. BAHÇELİ'NİN AÇIKLAMASI: Bahçeli, açıklamasında yangınlarla mücadelenin zorluğuna değinerek, "Orman yangınlarıyla amansız mücadele sürerken adeta ciğerlerimiz yanıp kavruluyor. Devletin ilgili kurumları, gönüllü yardım kuruluşları, arama-kurtarma ekipleri seferberlik anlayışı içinde yangınların genişlemesine engel olmak, sonrasında da söndürmek maksadıyla geceyi gündüze katıyorlar" ifadelerine yer verdi. Bahçeli ayrıca, "Çok üzülerek belirtmek isterim ki; yeşilimizi, ormanlarımızı ve orman hayatını muhafaza etmek suretiyle kahramanca çaba ve gayret gösteren vatan evlatlarının acı haberlerini almak herkesi ve hepimizi hüzne boğuyor" dedi. Bahçeli, hayatını kaybeden 10 kişi için Allah’tan rahmet dileyerek, "Ormanlarımızı savunurken şehit olan kahraman evlatlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyor; muhterem ailelerine ve muazzez milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Halen tedavi altında bulunan evlatlarımıza da şifalar temenni ediyorum" şeklinde duygusal bir mesaj yayımladı.

Geri