A
Admin
Yönetici
Yönetici
Ünlü oyuncu Meral Kaplan, Arnavutköy’deki bir arsa satışı üzerinden yürütülen 23 milyon liralık dolandırıcılık soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Dolandırıcılık Büro Amirliği’nin yürüttüğü operasyon sonucunda Kaplan’ın banka hesabına mağdurdan aktarılan paranın bir kısmının yatırıldığı tespit edildi. İfadesinde suçlamaları reddeden Kaplan, söz konusu paranın hesabına bir arkadaşı tarafından gönderildiğini söyledi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Meral Kaplan, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. MERAL KAPLAN KİMDİR? 1984 doğumlu olan Meral Kaplan, Turizm ve Otelcilik İşletmeciliği eğitimi aldıktan sonra diksiyon ve spikerlik eğitimi de alarak televizyon dünyasına adım attı. Oyunculuğun yanı sıra magazin programlarında sunuculuk yaptı ve ekranların tanınan yüzlerinden biri haline geldi. MERAL KAPLAN HANGİ DİZİ VE FİLMLERDE OYNADI? Meral Kaplan’ın yer aldığı bazı yapımlar şunlardır:
2023 – Kaçak Avcılar
2022 – Annis: Ölüm Gecesi
2015 – Yola Geldik
2012 – Ateşteki Kağıtlar
Laz Vampir: Tirakula – Myra rolüyle
2009 – Çılgın Kanal (1. Sezon – Pelin)
2006 – Sevda Çiçeği (1. Sezon – Nazan) MERAL KAPLAN'DAN AÇIKLAMA: “BEN DOLANDIRILAN TARAFIM” Gözaltı görüntülerinde ters kelepçeyle polis aracına bindirildiği anlar sosyal medyada gündem olan Meral Kaplan, “Hayatımda emlak işi yapmadım. Aksine hep ben dolandırıldım” diyerek iddiaları reddetti. Avukatı Şeyda Yıldırım aracılığıyla süreci takip ettiğini belirten oyuncu, kamuoyundan özellikle bir anne olarak hassasiyet beklediğini ifade etti. (MİLLİYET)