A
Admin
Yönetici
Yönetici
Psikolog Gökhan Çınar’ın hazırlayıp sunduğu Katarsis programının bu haftaki konuğu CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal oldu. Programda Tanal, çocukluk döneminden bugüne uzanan hayat hikayesini ve kişisel deneyimlerini anlattı. Hukukçu kimliğiyle tanınan Tanal, son dönemde özellikle gençlerle beraber olduğu anlarla kamuoyunda dikkat çekmişti. Tanal'ın programda dikkat çeken açıklamaları: "Önceki Ümit Özdağ, bu Ümit Özdağ değil." "Çok aşık olduğumda ilk karşıma çıkan hanımefendiyle evlenmiştim." "İlkokula başladığımda ilk kez iç çamaşırı gördüm, ilk kez ayakkabım oldu. Büyük bir yoksulluk içinde büyüdüm. Anne sevgisine çok muhtaçtım. Eve gittiğimde annem, ilk gece 'Oğlum gel, benimle yat' derdi. Kanatlarını açar, üzerimizi örterdi. Türkçe bilmeden rahmetli oldu." "Umutsuzluktan umuda gelen biriyim. Peki, bunu neye borçluyum derseniz; Atatürk Cumhuriyeti’ne borçluyum. Eğer o fırsat eşitliği yaratılmamış olsaydı, önümde sadece dört seçenek vardı: Ya köyde çoban olacaktım, ya cezaevinde, ya eşkıya olacaktım ya da mezarda."