A
Admin
Yönetici
Yönetici
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim alanında sunduğu önemli hizmetlerden biri olan MABEM, Liselere Geçiş Sistemi sınav sonuçlarıyla büyük takdir topladı. MABEM’de eğitim alan öğrenciler, hedefledikleri nitelikli liselere girebilecek puanları elde etti. Bu yıl Turgutlu MABEM şubesinden Ali Eymen Eryılmaz, LGS’den tam puan alarak kurumun başarısını taçlandırdı. Ali Eymen Eryılmaz: Disiplin ve Destek Başarının Anahtarı Turgutlu MABEM öğrencisi Ali Eymen Eryılmaz, 8. sınıfa hazırlık sürecinde MABEM’in yaz dönemi eğitiminden büyük fayda sağladığını belirtti. “MABEM’de çalışırken sıkılmamayı öğrendim ve disiplinli çalışma alışkanlığı kazandım,” diyen Eryılmaz, başarısının arkasında ailesi, öğretmenleri ve MABEM’in büyük desteği olduğunu vurguladı. İstanbul Erkek Lisesi’ni hedeflediğini ifade eden başarılı öğrenci, eğitim sürecinde öğretmenlerin birebir ilgisinin motivasyonunu artırdığını aktardı. Öğrencilerden Tam Destek ve Teşekkür Mesajları LGS’ye MABEM’de hazırlanan öğrencilerden Ömer Efe Şimşek, “Öğretmenlerimiz çok cana yakındı, ihtiyaç duyduğumda hep yanımda oldular,” diyerek kurumun rehberlik hizmetlerinin önemine dikkat çekti. Bilgisayar mühendisi olmak isteyen Şimşek, zor bir sınav süreci yaşamasına rağmen istediği puanı aldığı için mutluydu. Çınar Sürmeli ise fen lisesini hedefleyenlerden biri olarak MABEM’in sunduğu ders ortamını çok sevdiğini söyledi. “Kitaplar, video çözümleri ve öğretmenlerin anlatımları benim için çok faydalı oldu,” dedi. Psikolojik Destekle Başarıya Yönelik Kapsamlı Eğitim MABEM’in yalnızca akademik değil, aynı zamanda psikolojik destek sağladığını belirten Nihan Gümüştepe, “Canım sıkkın olduğunda öğretmenlerim bana hem psikolojik hem akademik olarak destek oldular. Bu sayede sınavda eksiklerimi görüp düzelttim,” şeklinde konuştu. Dilşa Demir ise sürecin zorlu olduğunu fakat öğretmen ve müdürlerin desteğiyle bu süreci başarıyla atlattığını belirterek, “MABEM bana hayallerime ulaşmamda çok yardımcı oldu,” dedi. Velilerden MABEM’e Tam Not MABEM’in başarısının aileler tarafından da takdir edildiği görülüyor. Öğrenci velisi Semra Kaya, “Özel kurumlarla karşılaştırdığımızda MABEM’in öğretmen kalitesi ve öğrenci takibinde çok başarılı olduğunu gördük,” derken, Cahit Sole ise “Materyaller, derslikler ve rehberlik hizmeti beklentilerimizin çok üzerindeydi,” ifadelerini kullandı. Bülten