'Kızılcık Şerbeti'nden ayrılmıştı! İşte Sibel Taşçıoğlu'nun yeni dizisi

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Oyuncu Sibel Taşçıoğlu, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan ve Sıla Türkoğlu gibi isimlerin yer aldığı popüler dizi **‘Kızılcık Şerbeti’**nden beklenmedik şekilde ayrıldı. Dizide “Pembe” karakterini canlandıran Taşçıoğlu’nun projeden çıkışı, hem izleyiciler hem de sektörde geniş yankı buldu. Sosyal Medyada Veda Mesajı ve İlişkilerde Soğuk Rüzgarlar Sibel Taşçıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal veda paylaşımında, “Üç sezon boyunca kalbimin en derininden can verdiğim bu hikayeye bugün veda ediyorum. Her anı ve dostluğu unutulmaz. Emek veren herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Ancak bu veda sonrası oyuncunun, dizinin senaristi Zeynep Gür’ü Instagram’dan takipten çıkması, tartışmaları daha da alevlendirdi. Senarist Zeynep Gür’den Soğuk Tepki: “Hikaye Meselesi” Kendisine takipten çıkıldığını haberlerden öğrenen senarist Zeynep Gür ise “Bu tamamen hikaye meselesi. Hep profesyonel düşündüm ve böyle devam edecek. Dizi mantığında esas olan hikayedir. Amacımız diziyi 30 bölüm daha sürdürebilmek” dedi. Gür, Sibel Taşçıoğlu’nun oyunculuğuna da teşekkür ederek, sosyal medyadan verilen tepkilerin çocukça olduğunu belirtti. Emrah Altıntoprak’tan ‘Kızılcık Şerbeti’ Yorumu: “Takip Etmiyorum” Diziden ayrılık sonrası “Mustafa” karakterini canlandıran Emrah Altıntoprak, bir etkinlikte gündeme dair soruları yanıtladı. Taşçıoğlu’nun “Kızılcık Şerbeti’ni takip ediyor musunuz?” sorusuna “Hayır, ama ne yani yalan mı söyleyeyim?” şeklindeki yanıtı sosyal medyada geniş yankı buldu. Yeni Proje ‘Çarpıntı’ ile Ekranlara Dönüyor Sibel Taşçıoğlu’nun televizyonlara ne zaman döneceği merak konusuydu. Gazeteci Birsen Altunta’nın duyurduğu bilgilere göre, oyuncu OGM Pictures tarafından Star TV için hazırlanan yeni dizi ‘Çarpıntı’ ile anlaştı. Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstleneceği dizinin detayları ve Taşçıoğlu’nun rolü ise henüz açıklanmadı, ancak izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Sözcü

Geri