A
Admin
Yönetici
Yönetici
Sosyal medya platformlarında aktif bir kullanıcı olan ünlü isim Khloe Kardashian, uzun süredir paylaşımlarında photoshop ve filtre kullanmadığını açıklayarak dikkat çekti. 41 yaşındaki Kardashian, geçmişte fotoğraflarında yoğun şekilde dijital düzenleme yaptığını itiraf etti ve güzellik algısına dair samimi değerlendirmelerde bulundu. Geçmişteki Filtre ve Photoshop Alışkanlığına Dair İtiraf Khloe Kardashian, sosyal medya paylaşımlarında kendisini “filtreli yaşam tarzına kapılmış” biri olarak tanımladı. Kardashian, çevresindeki güzellik standartları ve insanların beklentileri nedeniyle fotoğraflarını dijital araçlarla yoğun biçimde düzenlediğini ifade etti. Ünlü isim, “Bir zamanlar hepimiz bu filtreli yaşam tarzına kapılmıştık ve kendimizi filtresiz göremiyorduk” diyerek, güzellik algısının yarattığı baskının altını çizdi. Kardashian, fotoğraflarının gerçek halini göremediğini ve kendini bu yapay imajlara göre yargıladığını da samimi şekilde dile getirdi. Zihinsel Değişim ve Doğallığı Kabul Süreci Khloe Kardashian, yaşadığı bu dijital yanılsamadan ve güzellik baskısından kurtulmak için bilinçli bir zihinsel dönüşüm geçirdiğini açıkladı. “Beni çekip bana vermeden önce, fotoğraflarımı o şekilde gösteriyorlardı. Sonra da öyle göründüğümü sanıyordum” sözleriyle geçmişte yaşadığı kafa karışıklığını özetledi. Paparazzilerin çektiği gerçek fotoğraflara tepki gösterdiğini anlatan Kardashian, sonunda filtrelerden vazgeçmesi gerektiğini fark ettiğini söyledi: “Ben böyle görünmüyorum. Ve böyle görünmek istemiyorum.” Yeni Dönemde Doğallık ve Kendini Kabullenme Vurgusu Artık dijital filtrelerden uzak, daha doğal halleriyle kendini sosyal medyada ifade etmeye karar veren Khloe Kardashian, bunun kendisi için önemli bir özgürleşme adımı olduğunu belirtti. Filtreler yerine, iyi ışıkta çekilen çok sayıda poz arasından beğendiği fotoğrafları seçtiğini ve böylece kendini kabul etmeyi öğrendiğini vurguladı. Ünlü isim, “Artık iyi ışıkta çok sayıda poz veriyorum ve kendimi olduğum gibi kabul etmeyi öğreniyorum” ifadeleriyle samimi bir kişisel dönüşüm sürecini takipçileriyle paylaştı. Sözcü