Kemalpaşalı minik kursiyerler yüzme kursunu başarıyla tamamladı

A

Admin

Yönetici
Yönetici
Kemalpaşa Belediyesi’nin yaz dönemi yüzme kursları, bugün gerçekleştirilen kapanış etkinliğiyle sona erdi. Kemalpaşa Merkez ve Armutlu yüzme havuzlarında 24 Haziran’dan itibaren devam eden eğitimlerde toplam 420 çocuk, uzman eğitmenler eşliğinde yüzme öğrendi.

Kemalpasali Minik Kursiyerler Yuzme Kursunu Basariyla Tamamladi (2)

MADALYA TÖRENİ VE MİNİ YARIŞMALAR

Mehmet Ali Özüdoğru Spor Tesisleri havuz bölümünde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, mini yarışmalarda kıyasıya yarıştı. Dereceye giren öğrencilere madalyaları takdim edildi. Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri, minik kursiyerleri tek tek tebrik ederek mutluluklarına ortak oldu.

BAŞKAN TÜRKMEN’DEN TEŞEKKÜR

Başkan Türkmen törende yaptığı konuşmada, kursların yaz boyunca devam ettiğini ve çocukların sporla özgüven kazandığını vurguladı: "Yaz ayları boyunca devam eden yüzme kurslarımızda yüzlerce evladımız, alanında uzman eğitmenlerimiz eşliğinde hem yüzmeyi öğrendi hem de sporla özgüven kazandı. Çocuklarımızın bu süreçte gösterdiği gayret başta siz aileleri olmak üzere hepimizi gururlandırdı. Bizler için en büyük mutluluk onların güvenle, keyifle ve sağlıklı bir şekilde spor yapabilmesi. Bu anlamda kazasız belasız bir yüzme sezonunu bitirmiş olduk."

Türkmen, merhum Mehmet Ali Özüdoğru’ya teşekkür ederek, tesisin çocukların yüzme öğrenmesinde sağladığı katkıyı hatırlattı: "Ben ayrıca içerisinde bulunduğumuz tesisi ilçemize kazandıran, bugün aramızda olmayan kıymetli büyüğümüz, rahmetli Eski Kemalpaşa Belediye Başkanımız Mehmet Ali Özüdoğru’yu huzurlarınızda şükranla ve rahmetle anmak istiyorum. Onun ilçemize kazandırdığı bu tesis sayesinde hala yüzlerce evladımız yüzme öğreniyor, spor yapıyor."

“SİZLER BİZİM GURUR KAYNAĞIMIZSINIZ”

Başkan Türkmen, minik kursiyerlere hitaben şunları söyledi: "Sevgili çocuklar, sizler bizim geleceğimizsiniz. Burada kazandığınız özgüveni hayatınızın her alanına, özellikle eğitim hayatınıza taşıyacağınıza inanıyorum. Sizler bizim gurur kaynağımızsınız, gözlerinizdeki heyecan, güler yüzünüz ve çabalarınız bizlere umut veriyor. Hayatınız boyunca bu değerleri koruyun, paylaşın ve büyütün. Unutmayın, başarı sadece madalyalarla değil, her denemede, her öğrendiğiniz yeni şeyde, gösterdiğiniz her gayrette saklıdır. Bizler, Kemalpaşa Belediyesi olarak, her zaman sizin yanınızdayız, sizin mutluluğunuz ve gelişiminiz için çalışmaya devam edeceğiz."

GELECEK YILLAR İÇİN PLANLAR

Kemalpaşa Belediyesi, yaz aylarında düzenlenen yüzme kurslarının önümüzdeki yıllarda daha fazla çocuk için artırılarak devam edeceğini bildirdi.

Geri