A
Admin
Yönetici
Yönetici
Geçen sezon 3’üncü Lig Play-Off’larında istedikleri sonucu alamayan Karşıyaka, kadrosunda yaşanan büyük değişimle dikkat çekiyor. Toplam 16 oyuncusunu kaybeden Kaf-Kaf, uzun süren kongre ve yönetim belirsizliğinin ardından yeni sezon öncesi yapılan transfer hamleleriyle yeni kadrosunu şekillendirdi. YÖNETİM VE TEKNİK EKİPTE ÖNEMLİ ATAMALAR Azat Yeşil’in öncülüğünde eski başkan ve yöneticilerden de destek alan yeni yönetim, sportif direktörlük görevine Mehmet Ceyhun’u getirirken teknik direktörlük koltuğuna ise alt liglerin en deneyimli isimlerinden Burhanettin Basatemür’ü getirdi. Yönetim kısa sürede 12 transferi tamamladı ve kadro kamp öncesi büyük ölçüde netleşti. GENÇ VE TECRÜBELİ OYUNCULARLA KADRO OLUŞTURULDU Geçen sezonun as kadrosundan sadece Ferdi ve Kadir takımda kaldı. Yeni kadro, ligde uygulanacak “25 yaş ve üzeri en fazla 5 futbolcu” kuralı dikkate alınarak oluşturuldu. Genç oyuncuları ön plana çıkaran teknik direktör Basatemür’ün raporu doğrultusunda kaleye Tunay Meral ile genç Bayram Kılıç alındı. Sağ bekte Harun Kaya, defansta Alpay Eroğlu ve Erol Zöngür yer aldı. Orta sahaya Tolga Ünlü ve Mücahit Aslan, sağ kanada Erhan Öztürk, forvet arkası pozisyonlarına Mehmet Güneş ve Onur İnan transfer edildi. Gol yükünü ise Hamza Küçükköylü ve Ömer Sezgin çekecek. KARTEPE KAMPI KADRODA SON NOKTALAR İÇİN ÖNEMLİ Karşıyaka, yarın başlayacak olan Kartepe kampına yeni kadrosuyla katılacak. Kamp 15 Ağustos’a kadar devam edecek ve bu süreçte genç takviye arayışları da sürdürülecek. Geçen sezon amatör sözleşmeyle forma giyen Berat Şahin ile Selim Demirci ise bu sezon profesyonel yapıldı.