Julia Garner'dan Madonna filmi için beklenen açıklama: “İyi şeyler zaman alır”

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Pop müziğin efsane ismi Madonna’nın biyografik filmi uzun süredir bekleniyor, ancak proje resmi olarak iptal edilmiş değil. 2022 yılında başrolde yer alacağı açıklanan Julia Garner, bu hafta katıldığı bir podcast programında filmin hâlâ geliştirme aşamasında olduğunu doğruladı. Garner’ın sözleri, projeye dair umutları yeniden canlandırdı. “ONUN KARŞISINDA DANS ETTİM VE ONU İKNA ETMEM GEREKTİ” Garner, “Smartless” podcast’inde yaptığı açıklamada, Madonna’yı canlandırmanın kendisi için zorlu ama heyecan verici bir deneyim olduğunu söyledi. “Eğitimli bir dansçı değildim. Dans etmeyi öğrenip onun karşısında dans ettim ve onu dans edebildiğime ikna etmem gerekti. Üstelik onunla birlikte şarkı da söyledim!” sözleriyle süreci anlattı. Garner ayrıca, "Olması gereken hâlâ o." diyerek projeye olan bağlılığını dile getirdi. YÖNETMEN KOLTUĞUNDA MADONNA VARDI Biyografi filminin yönetmenliğini bizzat Madonna'nın üstlenmesi planlanıyordu. Ancak sanatçının yoğun konser programı nedeniyle prodüksiyon askıya alındı. Projede yer alacağı duyurulan bir diğer isim olan Julia Fox da geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada, “Ya turne ya film.” diyerek bu kararsızlık sürecine işaret etmişti. “YAŞ GEÇİYOR” DİYEN FOX KARAKTERDEN UZAKLAŞABİLİR Julia Fox’un, Madonna’nın yakın arkadaşı Debi Mazar’ı canlandırması bekleniyordu. Ancak Fox, karakterin gençliğini oynayacak yaş aralığını aşmak üzere olduğunu belirtti. Bu durum, kadroda değişiklik yaşanabileceği ihtimalini gündeme taşıdı. “BU FİLMİ YAPMAK BOL BOL PARA İSTİYOR” Madonna da geçtiğimiz yıl Instagram üzerinden yaptığı bir paylaşımda senaryo üzerinde çalıştığını belirtmiş ve “Bunu yapmak için BOL BOL para lazım… Hayatımın hikayesi.” notunu düşmüştü. Paylaşımı, hem projeye olan bağlılığını hem de prodüksiyonun maddi büyüklüğünü gözler önüne serdi. NETFLIX HAREKETE GEÇTİ: DİZİ ALTERNATİFİ MASADA Tüm belirsizliklere rağmen projenin tamamen iptal edilmediği görülüyor. Bir diğer seçenek olarak Netflix’in, Madonna’nın yaşamını konu alacak bir mini dizi için hazırlık yaptığı bildirildi. Dizinin, “Stranger Things”in yapımcılarından Shawn Levy ortaklığında geliştirileceği belirtiliyor. GARNER VE NETFLIX DAHA ÖNCE DE BAŞARILIYDI Julia Garner, Netflix’te yayınlanan “Ozark” ve “Inventing Anna” dizilerindeki rolleriyle dikkat çekmişti. Eğer Madonna biyografisi dizi formatına dönüşürse, Garner ile Netflix’in yeniden iş birliği yapması yüksek olasılık olarak görülüyor. BİYOGRAFİLERE OLAN İLGİ BU PROJEYİ DESTEKLİYOR Bob Dylan, Freddie Mercury, Elvis Presley ve Bob Marley gibi müzik efsanelerinin hayatlarını anlatan biyografi filmleri son dönemde izleyiciden büyük ilgi gördü. Bu tablo, Madonna'nın hikâyesinin de ödül sezonlarında güçlü bir yapım olabileceğine işaret ediyor. beyazperde

Geri