A
Admin
Yönetici
Yönetici
Yaz sıcaklarının etkisini artırdığı şu günlerde, deniz kenarında hem sakin hem de hesaplı bir tatil arayanlar için Didim’deki Demiryol İş Plajı, harika bir alternatif sunuyor. İzmir’e yalnızca 2 saat mesafede yer alan bu plaj, ulaşım kolaylığı ve plaja sıfır konumda sunulan hizmetleriyle öne çıkıyor. Kum Plaj ve Ilık Deniz Suyu ile Rahat Bir Deneyim Demiryol İş Plajı, tamamen ince kumla kaplı olmasıyla özellikle çocuklu aileler ve çıplak ayakla deniz keyfi yapmak isteyenler için oldukça ideal. Deniz suyu sıcaklığı, serinletici olduğu kadar herkesin kolayca girebileceği bir düzeyde. Dalgasız ve temiz deniziyle, hem yüzme bilmeyenler hem de rahat bir deniz deneyimi arayanlar için oldukça elverişli. Denizden Çıkınca Dinlenebileceğiniz Kafetarya Hizmeti Plajın hemen yanında yer alan Demiryol İş Didim Eğitim ve Dinlenme Tesisleri Kafetaryası, tatilcilerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hizmet veriyor. Yüzdükten sonra bir çay molası ya da öğle yemeği için uzaklara gitmenize gerek yok. Tesisin fiyat politikası ise bölgedeki birçok turistik işletmeye göre oldukça makul. Güncel fiyatlar şöyle: Çay: 15 TL Türk Kahvesi: 45 TL Hamburger: 250 TL Patates Cipsi: 120 TL Karışık Tost: 175 TL Şezlong ve Şemsiye Kiralama İmkânı da Mevcut Deniz kenarında konforlu bir gün geçirmek isteyenler için şezlong ve şemsiye kiralama imkânı da bulunuyor. Plajda 2 şezlong ve 1 şemsiye için 600 TL talep ediliyor. Gölgelik alan arayanlar ya da tüm günü sahilde geçirmeyi planlayanlar için bu hizmet oldukça pratik bir çözüm sunuyor. Aileler ve Günübirlikçiler İçin İdeal Bir Seçenek Demiryol İş Plajı, sessiz ve sakin atmosferiyle özellikle kalabalıktan uzak durmak isteyen ailelerin ve günübirlik tatilcilerin uğrak noktası haline geliyor. Şehir merkezine yakınlığı, plaja sıfır hizmetleri ve temiz doğasıyla, yazın tadını ekonomik ve keyifli bir şekilde çıkarmak isteyen herkes için değerlendirmeye değer bir lokasyon. Deniz-kum-güneş üçlüsünü bir arada yaşamak, aynı zamanda konforlu hizmetlerden yararlanmak isteyenler için Didim’deki Demiryol İş Plajı yaz sezonunun parlayan yıldızlarından biri olmayı sürdürüyor.