A
Admin
Yönetici
Yönetici
2024–2025 sezonu 16 Yaş Altı Kızlar Sutopu Ligi şampiyonu İzmir Büyükşehir Belediyespor oldu. Final serisinde ODTÜ ile karşılaşan İzmir ekibi, iki maçtan da galibiyetle ayrılarak şampiyonluğunu ilan etti. Maçlar, Ankara’daki ODTÜ Kapalı Yüzme Havuzu’nda oynandı. İlk karşılaşmayı 12-6, ikinci maçı ise 9-4 kazanan İzmir Büyükşehir Belediyespor, final serisini 2-0 kazanarak sezonu zirvede tamamladı. Ligde ODTÜ ikinci, Dalton Koleji ise üçüncü sırayı aldı. ÖDÜLLER TÖRENLE VERİLDİ Final mücadelesinin ardından düzenlenen törenle dereceye giren takımlara ödülleri takdim edildi. Şampiyonluk kupasını kaldıran İzmir temsilcisi, sezon boyunca gösterdiği performansla dikkat çekti. “HEDEFİMİZE ULAŞTIK” İzmir Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Uğurcan Kocataş, turnuvaya iyi hazırlandıklarını belirterek şunları söyledi: "Sporcularımız iyi hazırlandıkları turnuva dönemini birincilikle tamamladı. Sporcularımızın emeği büyük, teknik ekibimizin de öyle. Başarıda emeği olan herkese teşekkür ederiz. Umarız başarılarımız devam eder." “GURUR DUYUYORUM” Takım kaptanı Eda Moroğlu ise şampiyonluğun ardından duygularını şu sözlerle ifade etti: "Emeklerimizin karşılığını aldığımızı düşünüyorum. Grup maçlarında yenilgilerimiz olmasına rağmen play-off ve finallerde namağlup şekilde şampiyon olduk. Takımımızla çok gurur duyuyorum."