A
Admin
Yönetici
Yönetici
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak, Bodrum’da trafik ekipleriyle yaşadığı olay nedeniyle gözaltına alındı. Olay, Çıtak’ın emniyet şeridinde seyir halindeyken polis tarafından durdurulmasıyla başladı. POLİSİN ÜZERİNE ARAÇ SÜRDÜĞÜ İDDİA EDİLDİ Kamyonetiyle seyir halindeyken polis ekiplerince durdurulan Dilan Çıtak’a ehliyet ve ruhsat soruldu. İddiaya göre bu sırada aracını hareket ettiren Çıtak, polisin 'dur' ihtarına uymadı. Aracını polisin üzerine sürdüğü öne sürülen Çıtak’a karşılık, polis havaya iki el uyarı ateşi açtı. Bunun ardından Çıtak, aracını yol ortasında durdurdu. TANIMADIĞI BİR ARACA BİNDİ, SONRA KENDİ ARACINA DÖNDÜ Olay yerine çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. İddiaya göre araçtan inen Çıtak, park halindeki yabancı bir otomobile bindi. Kısa süre sonra bu araçtan inerek kendi aracına geçen Çıtak, bu kez kapıları kilitledi. POLİS SİLAHINI DOĞRULTTU, GÖZALTINA ALINDI Polis ekipleri, aracın kapısını açması için Dilan Çıtak’a silah doğrultarak uyarıda bulundu. Bir süre sonra kapıyı açan Çıtak, polisler tarafından gözaltına alındı. “BEN İBRAHİM TATLISES’İN KIZIYIM” SÖZLERİ GÜNDEM OLDU Gözaltı işlemleri sırasında “Ben İbrahim Tatlıses’in kızıyım” ve “Bana ünlü olduğum için böyle yapıyorsunuz” dediği iddia edilen Çıtak’ın bu sözleri, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI Emniyetteki işlemleri tamamlanan Dilan Çıtak, savcılık tarafından “görevli memurun görevini yapmasını engellemek” ve “görevli memura hakaret ve tehdit” suçlamalarıyla nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına hükmetti. İBRAHİM TATLISES’TEN TEPKİ: HANİ BENİ KABUL ETMİYORDU? Kızı Dilan Çıtak’ın gözaltı sırasında kendisinden bahsetmesi üzerine İbrahim Tatlıses’e konuyla ilgili soru yöneltildi. Tatlıses, elini ağzına götürerek fermuar hareketi yaptıktan sonra “Hani beni kabul etmiyordu? Ne oldu şimdi? Çok şey var zaten söylenecek de...” ifadelerini kullandı. HABERLER.COM