Harika Avcı’dan Yürek Burkan Açıklama: “Karaciğerim Bitti, Ölümümü Duyarsınız”

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Sanat dünyasının unutulmaz isimlerinden Harika Avcı, uzun süredir gözlerden uzak bir yaşam sürüyordu. Maddi ve sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği bilinen Avcı, yaptığı açıklamayla sevenlerini endişelendirdi. “DOKTORA GİTMİYORUM, TEDAVİYİ REDDEDİYORUM” Harika Avcı, gazeteci Onur Akay’a yaptığı açıklamada karaciğerinin iflas ettiğini ve siroz nedeniyle öleceğini söyledi. Avcı, “Doktora gitmiyorum, tedaviyi de kabul etmiyorum. Kısa süre sonra ölümüm duyulacak” ifadelerini kullandı. Daha önce karaciğer kanseri teşhisi konulduğunu belirten Avcı, köpeğine sahip çıkılması için de sevenlerine seslendi: “Ben öldükten sonra köpeğim yaşamaya devam ediyorsa, ona sahip çıkın. Ben herkesi affettim.” MADDİ SIKINTILAR VE ZOR GÜNLER Uzun süredir maddi sıkıntılarla boğuştuğu bilinen Harika Avcı’nın kendisini tamamen izole ettiği ve yalnız yaşadığı belirtildi. Ağabeyinin vefatından sonra büyük bir çöküş yaşadığı ifade edilen Avcı’nın, evinden çıkmadığı ve çevresiyle tüm bağlarını kopardığı öğrenildi. Ev sahibinin, uzun süredir haber alınamayan Avcı’nın kapısını polis eşliğinde açtırdığı iddiaları da kamuoyuna yansıdı. HARİKA AVCI ÖLDÜ MÜ? Sanatçının son dönemdeki açıklamaları sonrası “Harika Avcı öldü mü?” sorusu gündeme geldi. Ancak edindiğimiz bilgilere göre Harika Avcı şu an hayattadır. Sağlık durumu kritik olmasına rağmen henüz hayatını kaybetmiş değildir. Kaynak: Haber Merkezi

Geri