Hakan Uysal’dan gündeme damga vuran şarkı: “Dubai Çikolata”

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Popüler kültürle müziği buluşturan Hakan Uysal, son dönemin dikkat çeken akımlarından biri olan Dubai çikolatasına özel hazırladığı şarkısıyla müzikseverlerin karşısına çıktı. Sözü, müziği ve düzenlemesi sanatçının kendisine ait olan “Dubai Çikolata” isimli single, tüm dijital platformlarda yayınlandı. Söz, Müzik ve Düzenleme Hakan Uysal’dan Müziğe küçük yaşlardan itibaren ilgi duyan Hakan Uysal, son çalışmalarında güncel temaları takip ederek üretim yapmayı tercih ediyor. Gündemdeki popüler konuları şarkılarına yansıtan Uysal, bu kez sosyal medyada sıkça karşılaşılan Dubai çikolatasını müzikal bir dille yorumladı. Şarkının söz, müzik ve aranje sürecinin tamamı sanatçının imzasını taşıyor. Renkli Klip Alper Yıldırım İmzalı “Dubai Çikolata” isimli parçanın klibi de şarkının enerjisini yansıtacak şekilde hazırlandı. Yönetmenliğini Alper Yıldırım’ın üstlendiği klip, canlı renkleri ve dinamik sahneleriyle dikkat çekiyor. Görsel anlamda da izleyicilere keyifli anlar sunan klip, dijital mecralarda yayınlanarak geniş kitlelere ulaşmaya başladı. Müzikte Gündem Takibi Stratejisi Şarkıyla ilgili açıklamalarda bulunan Hakan Uysal, “Müzik piyasasını ve dinleyici kitlelerini yakından takip ediyorum. Ürettiğim eserlerin fark yaratmasını istiyorum. Dubai çikolatasının kısa sürede gündem olmasından ilham alarak bu şarkıyı hazırladım,” ifadelerini kullandı. Sanatçı, hem üretim hem de yayın sürecini hızla tamamlayarak şarkısını dinleyicilerin beğenisine sunduğunu belirtti. Dinleyiciden Yoğun İlgi Yayınlanmasının ardından kısa sürede ilgi gören “Dubai Çikolata”, sosyal medyada ve dijital müzik platformlarında geniş bir dinleyici kitlesine ulaştı. Eğlenceli yapısı ve güncel temasıyla dikkat çeken şarkı, Hakan Uysal’ın müzikal tarzındaki yenilikçi yaklaşımın bir örneği olarak öne çıkıyor. Snob Magazin

Geri