Hakan Ural ve Ferda Yıldırım yeniden ekranda: Yeni sezon ve yeni formatıyla

A

Admin

Yönetici
Yönetici
Kanal D’nin gündemi hem takip eden hem de belirleyen programı Neler Oluyor Hayatta, yaz tatilinden dönüyor. Hakan Ural ve Ferda Yıldırım’ın sunumuyla yıllardır doğru haberin adresi olan program, yeni yayın dönemine iddialı bir tanıtım filmiyle merhaba dedi.

YENİ SEZON TANITIMI YAPAY ZEKA İLE HAZIRLANDI

Hayata, insana ve gündeme dair tüm konuların konuşulduğu programın yeni sezon tanıtım filmi, yapay zeka ile hazırlandı. Tanıtımda Hakan Ural ve Ferda Yıldırım, bilgisayar marifetiyle gerçek hayat ile sanal alem arasındaki ince çizgiye gönderme yaptı. Koridorda yürüyen ikilinin etrafını saran ekranlardaki görüntüler, izleyiciye hem bugüne hem de geleceğe damga vuracak olaylara ışık tutulacağı mesajını verdi.

TANITIM BEĞENİ TOPLADI

Sadık bir izleyici kitlesine sahip programın yapay zeka destekli tanıtımı sosyal medyada beğeni topladı. İzleyiciler, hem sunucuların yer aldığı yaratıcı tanıtımı hem de programın yeni sezondaki özel içeriklerini heyecanla takip etmeyi bekliyor.
Neler Oluyor Hayatta-1

YAYIN BİLGİSİ

“Neler Oluyor Hayatta” yeni sezonuyla 1 Eylül Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 09.00’da Kanal D’de yayınlanacak.

CNN

Geri