A
Admin
Yönetici
Yönetici
Güzelbahçe Belediyesi ile Güzelbahçe Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde, yaz tatilini verimli ve keyifli geçirmek isteyen çocuklar için özel bir kamp programı hayata geçirildi. Onur Günay Eğitim Kampüsü’nde düzenlenen yaz kampı, her gün farklı etkinliklerle çocuklara unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor. Servisle ulaşım, güvenli kamp ortamı Belediye tarafından evlerinden servisle alınan çocuklar, kamp alanına güvenli bir şekilde ulaştırılıyor. Eğitim kampüsünde uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikler sayesinde çocuklar, doğayla iç içe bir gün geçirmenin yanı sıra yeni şeyler öğrenmenin de mutluluğunu yaşıyor. Atölyelerden doğa yürüyüşlerine kadar dopdolu içerik Kampta çocuklara yönelik yüzmeden doğa yürüyüşlerine, tarım atölyelerinden spor etkinliklerine, sinema günlerinden takım oyunlarına kadar geniş bir program sunuluyor. Etkinliklerle hem fiziksel hem de zihinsel gelişim desteklenirken, çocuklar yaşıtlarıyla sosyalleşme imkânı da buluyor. Başkan Günay: “Çocukların gülümsemesi en büyük motivasyonumuz” Yaz kampının çocuklar için yalnızca bir eğlence alanı değil, aynı zamanda gelişimlerini destekleyen bir ortam olduğunu vurgulayan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, şu ifadeleri kullandı: “Onur Günay Eğitim Kampüsü’nde yılın 12 ayı eğitim sloganıyla hareket ediyoruz. Çocuklarımızın yaz tatilini sadece dinlenerek değil, öğrenerek, eğlenerek ve doğayla iç içe geçirmesi için bu yaz kampımızı başlattık. Onları evlerinden alıp güvenle kamp alanına getiriyor, deneyimli eğitmenler eşliğinde onların gelişimine katkı sağlıyoruz. Güzelbahçe Belediyesi olarak çocukların mutluluğunu her şeyin üzerinde tutuyoruz. Onların gülümsemesi, bizim en büyük motivasyon kaynağımız. Tüm çocuklarımıza dopdolu ve keyifli bir yaz diliyorum.” 11-13 yaş arası çocuklar için açık Yaz kampı, 5., 6. ve 7. sınıf öğrencileri yani 11-13 yaş grubu çocuklara yönelik düzenleniyor. Hafta içi her gün 10.00 ile 16.00 saatleri arasında gerçekleşen etkinlikler, yaz boyunca devam edecek. Katılmak isteyen aileler, Güzelbahçe Belediyesi aracılığıyla başvuru yapabiliyor. Bülten