Geçmişteki hataları silme!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Yaşamım boyunca seni de yanımda taşıdım. Hiç senden vazgeçer miyim? Bazen “Keşke yapmasaydım.” dediğim günler de oldu. Onu da o günkü cahilliğime ver. Nereden bilecektim o keşkelerin beni eğittiğini! Hepsi birer eğitici, güzel hatıra oldu. Ne yaparsak yapalım, geçmişimiz de bizimledir. “Geçmişteki hatalarımı sildim.” diyenlere gülüyorum. Bense o hataları ve keşkeleri kabul etmeyi öğrendim. Sizlere de hatalarınızı kabul etmeyi öğütlerim. Elbette geçmişimizde yaşadıklarımızın tutsağı olmayacağız. O geçmişin en iyi dost olduğunu kabulleneceğiz. İşte o zaman, Geçmiş de bizim, Bugün de bizim Ve gelecek de bizim olacak. Kabullenmemiz gereken tek şey bu! Çünkü zaman bizi değiştirmeyecek, Sadece yaşadıklarımızı etkileyecek. Önemli olan; iyi veya kötü ne yaşadıysak, kabullenelim. O yaşadıklarımızın kıymetini bilelim. Yaşamımız boyunca ne yaparsak yapalım, geçmişimiz de bizimle. Ben, yaşamımdaki hataları ve keşkeleri kabul etmeyi öğrendim. Elbette geçmişimde yaşadıklarımın tutsağı olmadım. O geçmişin en iyi dostum olduğunu öğrendim. Ben, bu yaşadıklarımın aslında bana hayatın gerçekliğini anlatan En iyi öğretmenim olduğunu fark ettim.

Geri