Galatasaray’ın yıldızından Fenerbahçe itirafı: "İnanılmazdı"

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Galatasaray’ın orta sahasının kilit ismi Gabriel Sara, geride kalan sezonu, hedeflerini ve Türkiye’deki futbol deneyimini Milliyet’e anlattı. Özellikle Fenerbahçe derbisiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. SEZON DEĞERLENDİRMESİ VE HEDEFLER Sara, “İyi bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum ancak sayı olarak daha iyisini yapabilirdim. Norwich City’de daha iyi istatistiklerim vardı. Bu sezon daha fazla gol ve asist yapmak önceliğim.” dedi. Ayrıca, “Kazandığımız iki kupa benim için çok değerli. Kazanmak mutluluk veriyor.” ifadelerini kullandı. TÜRKİYE VE TARAFTARLAR “Burada vakit geçirmekten mutluyum. Kulüp ve taraftarlar muhteşem. Türkiye’de futbol daha duygusal ve tutkulu. İngiltere’de ise daha taktiksel ve rasyonel bir futbol var. Brezilya ve Türkiye futbolunda benzer bir tutku olduğunu düşünüyorum.” sözleriyle Türkiye futbolunu değerlendirdi. FENERBAHÇE DERBİSİ VE UNUTULMAZ ANLAR Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin özel olduğunu vurgulayan Sara, “Atmosfer inanılmazdı, çılgıncaydı. Attığım gol en güzel golüm olabilir.” diye konuştu. ŞAMPİYONLUK VE KUPA HEDEFLERİ “Yeni sezonda sadece kendim için değil takım ve taraftar için çok daha iyi olmak istiyorum. Şampiyonluk hedefimiz devam ediyor. Takımdaki rekabet kulübün gelişmesi için önemli.” dedi. Ayrıca, “Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez oynayacağım. Bu deneyim çok önemli.” ifadelerini kullandı. OSIMHEN’E ÖVGÜLER Takım arkadaşı Victor Osimhen için, “Dünyadaki tüm takımlar onun gibi bir oyuncuyu ister. Fiziksel gücü ve hızıyla oyunu açıyor. Gerçekten bir canavar.” dedi. ÇOCUKLUK HAYALİ: BREZİLYA MİLLİ TAKIMI Sara, “Sadece Süper Lig’de oynamak milli takıma gitmek için zor olabilir ancak Şampiyonlar Ligi fırsatı her şeyi değiştirebilir. Bu çocukluktan gelen hayalim.” şeklinde konuştu. FANATİK

Geri