Ekranların sevilen ismi artık çiftçi: İşte yeni hayatı...

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Tuba Ünsal, bu kez ekranlarda değil tarlada adından söz ettiriyor. Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde 35 dönümlük arazi satın alan Ünsal, tarıma olan ilgisini pratiğe dökerek üretime başlayacağını açıkladı. KENDİ YİYECEĞİNİ KENDİSİ YETİŞTİRİYOR Ünsal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, evinin bahçesinde kurduğu küçük tarlayla başladığı bu yolculuğu, şimdi daha büyük bir alana taşıdığını duyurdu. "Toprağa dokunmak, sabah filizleri kontrol etmek, ilk biberimi görmek… Bütün bunlar bana inanılmaz bir huzur veriyor" sözleriyle doğayla kurduğu bağı aktardı. EĞİTİM DE ALDI Sadece tarımla uğraşmakla kalmayan Ünsal, bu işi daha bilinçli yapmak adına Tıbbi Aromatik Bitkiler Yetiştiriciliği eğitimi de aldı. Eğitimin ilk modülünü tamamladığını söyleyen oyuncu, bu sürecin kendisini doğayı daha iyi tanımaya yönlendirdiğini belirtti. “TEMİZ GIDA BİR HAKTIR” Ünsal, bu deneyimin sadece bir hobi olmadığını da vurguladı. “Artık sadece ekip biçmiyorum; toprağı, bitkilerin dilini ve doğanın ritmini anlamaya başlıyorum. Şehirde kendi yiyeceğini yetiştirmek bana şunu hatırlatıyor: Temiz gıda lüks değil, bir hak. Ve bu hakkı korumak, önce kendi küçük toprağımızdan başlıyor.” ifadelerini kullandı. EKRANDAN TARLAYA Ayşeçik, Kara Melek, Ruhsar, Kıvılcım, Savunma Kırık Kalpler, Seni Çok Özledim, Hızlı Adımlar, Ruhun Duymaz, Yeniden Çalıkuşu, Çılgın Dersane, Yemin ve Çocuk gibi pek çok projede rol alan Ünsal, bu kez doğaya yönelerek yeni bir sayfa açtı. (GERÇEKGÜNDEM)

Geri