A
Admin
Yönetici
Yönetici
Eğitim Bir-Sen Yalova Şubesi, genişletilmiş il divan toplantısını yoğun katılımla gerçekleştirdi. Toplantıya ilişkin açıklamalarda bulunan Şube Başkanı Ahmet Kotcioğlu, yönetim kurulu üyeleri, ilçe ve üniversite teşkilatları ile birlikte yıl boyunca yapılan faaliyetlerin değerlendirildiğini belirtti. Kotcioğlu açıklamasında, “Genişletilmiş il divanımızda yönetim kurulumuz, ilçe ve üniversite yönetimlerimiz, divan kurulumuz ile bir araya gelerek sene boyunca gerçekleştirdiğimiz faaliyet ve çalışmalarımızı değerlendirdik, fikir alışverişinde bulunduk. 2025 yılı içerisinde üyelerimizin sorunlarını çözme gayretiyle hareket ettik, taleplerini yetkili mercilere ileterek çözümün parçası olduk” ifadelerini kullandı. Sendikal mutabakat sürecine de değinen Kotcioğlu, “Üyelerimizin teveccühüyle, tüm ilçelerde, üniversitede ve il genelinde üye sayımızı güçlü bir şekilde artırarak yeniden yetkili sendika olduk. Merkezde ise sayısını artıran tek sendika olma başarısını gösterdik. Bu başarıda emeği geçen başta yönetim kurulumuz olmak üzere, ilçe ve üniversite teşkilatlarımıza, divan kurulu üyelerimize, okul temsilcilerimize ve tüm üyelerimize teşekkür ederim” dedi. Toplantıda ayrıca tayin ve atama süreçleri nedeniyle görevlerinden ayrılan ilçe ve üniversite temsilcilerine de teşekkür edildi. Üniversite Başkanı Hüseyin Çiçek, Termal İlçe Başkanı Vedat Yalçın ve Altınova İlçe Başkanı Mehmet Nurettin Aytaç’a emekleri ve katkıları dolayısıyla teşekkür edildi.