A
Admin
Yönetici
Yönetici
Magazin dünyası, sunucu Ece Erken’in canlı yayında yaptığı açıklamalarla çalkalanıyor. TV8 ekranlarında yayınlanan “Gel Konuşalım” programında konuşan Erken, Beşiktaş Kulübü’nün düzenlediği özel bir gecede sunuculuk yapacağına dair önceden söz aldığını ancak bu görevin kendisine hiçbir bilgilendirme yapılmadan Esra Erol’a verildiğini açıkladı. Erken’in bu sözleri hem televizyon izleyicileri hem de sosyal medya kullanıcıları arasında geniş yankı buldu. “O Gecenin Sunuculuğu Bana Söz Verilmişti” Program sırasında yaşadığı hayal kırıklığını samimi bir dille dile getiren Ece Erken, Beşiktaş’a olan gönül bağını vurguladı. Özel gecede sunuculuk yapacağı yönünde net bir söz aldığını söyleyen Erken, ajandasını bu etkinlik için özellikle boş bıraktığını belirtti. Ancak daha sonra gecenin sunuculuğunun Esra Erol’a verildiğini ve kendisine herhangi bir açıklama yapılmadığını ifade etti. Bu durumun kendisini derinden yaraladığını söyleyen Erken, yaşadığı kırgınlığı açık sözlülükle izleyicilerle paylaştı. Esra Erol’a Sitem: “Ben Tanıştırdım, O Geceyi O Sundu” Ece Erken’in dikkat çeken açıklamalarından biri de, Esra Erol ve dönemin Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ı bir araya getiren kişinin kendisi olduğunu belirtmesiydi. Erken, o dönem oğlunun doğum günü partisinde ikiliyi tanıştırdığını, birkaç hafta sonra ise Esra Erol’un söz konusu geceyi sunduğunu anlattı. Bu gelişmenin ardından kendisine herhangi bir dönüş yapılmadığını söyleyen Erken, “Açıklama bile yapmadı. Bu, karakter meselesi” diyerek hem yaşadığı kırgınlığı hem de tepkisini dile getirdi. Hayal Kırıklığını Canlı Yayında Paylaştı Canlı yayındaki sözleriyle dikkat çeken Erken, televizyon kariyeri boyunca birçok organizasyonda yer aldığını, ancak Beşiktaş Kulübü’ne duyduğu özel bağ nedeniyle bu etkinliğin kendisi için daha anlamlı olduğunu ifade etti. Yaşanan durumun yalnızca profesyonel bir mesele değil, aynı zamanda kişisel bir hayal kırıklığı olduğunu vurgulayan sunucu, bu tavrın karakterle ilgili olduğunu belirterek sitem etti. Haberler.com