A
Admin
Yönetici
Yönetici
Düzce Belediyesi, şirketlerin yönetim kurullarını açıkladı. Yeni genel müdürler atandı, yeni bir yapı kuruldu. İnşallah hayırlı hizmet olur, iyi bir karar olsun diye niyetlerdeyiz. Fakat öyle bir yapılanma oldu ki, şimdi hepsinden önemlisi, herkesi birbirini kontrol edecek bir sistem koydu. ÖZLÜ’NÜN STRATEJİK GİZEMLİ ATAMALARI Bu arada şirketlerde AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı yönetim kurullarına koyuldu ki; parti, belediyede ne olduğunu, ne gittiğini görsün, bilsin, duysun diye. Ama çok ince, çok stratejik, böyle kontrol edilen, yani yetkili ama etkileri kontrollü; etkili ama yetkileri sınırlı bir yapı var burada. Yani netice itibariyle hayırlı olsun. Burada fazla diyecek bir şey yok. Hani sebep ve sonuca baktığımızda, önümüzdeki günlerde bunların Düzce halkına, Düzce’nin ticaretine, Düzce’nin hizmetine uygulamalarını hep birlikte göreceğiz. inşallah hayırlara vesile olur. DEMİRCAN’A YER BULDUK Yakup Demircan—eski Kızılay yönetimindeydi, biliyorsunuz Gölyaka Belediye Başkanıydı—bir yer arıyordu, buldu. Yakup Demircan’a bir görev verildi. Yine BELTAŞ’ta Gümüşova eski Belediye Başkanı Ahmet Azap’a bir görev verildi. Akçakoca eski Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’ye bir görev verildi diye bir gündem oluştu. Fakat eczacı olması nedeniyle kendi mesleğini bırakması yasal olarak mümkün olmadığından, tabii bu görev bu şekilde değerlendirilmedi. İnşallah hayırlara vesile olur. Ama Yakup abi adına, Yakup Demircan adına çok sevindik, bir yer buldu kendine. Şimdi bunun toplumdaki algısı nasıl? İnsanlar ne dedi? İnsanlar farklı beklentiler içindeydi. Birilerinin gideceğini düşünüyordu, gitmedi, kaldı. Demek ki çok başarılı, vazgeçilmeyecek kadar “Bulunmaz Hint Kumaşı” noktasında olan idareciler vazgeçilmedi. Ama onların istediği mi oldu, olmadı mı, neyin ne olduğu belli değil. Ama işin özünde, işin sonunda—hani berber seçimde "ak mı kara mı" demiş ya—millet ak kara hesap ederken önüne dökülen görülecek. Bu akşam (2 Mayıs) "Kitabın Ortasından" programı. "Kitabın Ortasından" gecesi. Talih Özcan, CHP Düzce Milletvekili. Kimilerine göre hiçbir muhalif tarafı yok, uzlaşmacı, uyumlu. Kimilerine göre halk ve sokakta çok büyük bir karşılığı olan bir siyasetçi. Kimilerine göre de bunların hepsini bir araya biriktiriyor, vakti zamanı gelince kullanacak diye bir algı var. Bu akşam (2 Mayıs) kendisiyle Türkiye’de ne oluyor, İmamoğlu’nu konuşacağız, Özgür Özel’i konuşacağız, seçimi konuşacağız, Düzce’yi konuşacağız. Türkiye’de ne oluyor, ne bitiyor, Türkiye nereye gidiyor noktasında bir değerlendirme yapacağız. İnşallah bunlar bu akşam ( 2 Mayıs) dile gelecek. Gelelim Düzce Belediye başkanlığında, müdürlerinde, amirlerinde yapılacak olan atamalara. Şimdi burada da bir hazırlık var. Belki de bitti hazırlıklar, muhtemelen de bitti. Burada herkes tabii orada kalmak, orada yerinde bulunmak, hizmetine devam etmek veya oranın sefasını sürmek, neyse yani bunu ne derseniz deyin; sefa için var, cefa için duran var, hizmet için duran var, maaş için duran var. Ama günün sonunda kimse oradaki müdürün, amirin, başkan yardımcısının, personelin, yönetim kurulu üyesinin menfi ve müspet davranışlarına bakmaz. Günün sonunda Faruk Özlü der, Düzce Belediyesi der. GÜNÜ KURTARAN BAŞKAN OLDU Belediye demişken... Bugün (2 Mayıs) Mustafa Demir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, yerel yönetimlerden sorumlu, belediyelerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı geldi. Düzce’de birtakım ziyaretlerde bulundu, birtakım temaslarda bulundu. Gümüşova Belediye Başkanı Kenan Sübekçi’ye "Türkiye’de ilk 100 belediyeden bir tanesisiniz." dedi. Yani ekonomik, içtimai ve belediye hizmetleri noktasında ilk 100 belediyenin içindesiniz. Bu da şu anlama geliyor: Düzce’nin borçlanma, yatırım, ekonomik, idari olarak en derli, düzenli, tertipli, başarılı belediyesi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı'na göre Kenan Sübekçi. Bu çok güzel bir şey memleketimiz adına. Kenan Sübekçi’yi de buradan Düzce’de bir ilçe belediyesi olarak AK Partili belediyelerin içinde ilk 100 belediyenin içine girdiği için, bu başarıyı gösterdiği için ben ve izleyicilerim adına tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. İnşallah hayırlara vesile olur. Hoşça kalın, dostça kalın Allah’a emanet olun. YORUMLU'YORUM PROGRAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN KİTABIN ORTASINDAN PROGRAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN