Düğünde boyunluk şoku: İrem Helvacıoğlu denizde yaşadığı kazayı anlattı

A

Admin

Yönetici
Yönetici
Başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz akşam yakın arkadaşı Ezgi Şenler’in düğününde boyunlukla objektiflere yansıdı. Helvacıoğlu, kısa süre önce yaşadığı talihsiz kazayı anlattı.

DENİZDE YAŞANAN KAZA KORKUTTU

Geçtiğimiz günlerde ailesiyle dinlenmek için Ayvalık’a giden ve 8 aylık hamile olan Helvacıoğlu, denizde yüzerken bir çocuğun dubadan atlaması sonucu kafasına düşmesiyle yaralandı. O anları sosyal medyada paylaşan oyuncu, “Çocuk akrobatik bir hareketle kafama düştü, boynum geriye kaydı. Denizde olduğumuz için bebeğim etkilenmedi. Çıktığımda felç kaldığımı sandım” dedi.

SAĞLIK DURUMUNDAN HABER VERDİ

İstanbul’a döndükten sonra yapılan kontrollerde boynundaki diskin sinire çarptığını ve fıtığa neden olduğunu öğrenen oyuncu, “Ayaklarımın yere değmemesi bu süreci ucuz atlatmamı sağladı” ifadelerini kullandı.

PARMAKLARINI YENİ KULLANABİLİYOR

Boyunluk takmak zorunda kalan Helvacıoğlu, düğünde sağlık durumu hakkında bilgi vererek “Sakatlığım sadece boynumla sınırlı değildi. Uzun süre işaret parmaklarımı kullanamadım, ancak yeni yeni hareket ettirebiliyorum” diye konuştu.

SETLERE DÖNMEK İSTİYOR

İrem Helvacıoğlu, bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına aldıktan sonra setlere dönmek istediğini ve çalışmayı çok özlediğini de belirtti.

(HABERLER.COM)

Geri