Devrim Özkan ameliyat sonrası imajını yeniledi, takipçileri beğeni yağmuruna tuttu!

A

Admin

Yönetici
Yönetici
Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira ile oyuncu Devrim Özkan, dördüncü kez yollarını ayırdı. Çift, 3 Ağustos’ta Galatasaray’ın Lazio ile oynadığı hazırlık maçından sonra barışmış ve kısa süreliğine tatile çıkarak ilişkilerini yeniden canlandırmıştı. Ancak 15 gün süren birlikteliğin ardından sosyal medyada birbirlerini takipten çıkmaları ayrılık iddialarını doğruladı.

AMELİYAT SONRASI İYİLEŞİYOR

Devrim Özkan, Instagram hesabından ameliyat olduğunu açıklayarak takipçilerini bilgilendirdi: "2. ameliyatı oldum, daha iyi olacağım. Kendime yeni geliyorum, ağrım var ama iyi hissediyorum. Sağlığınıza dikkat edin, özellikle böbreklere!" Ameliyat sonrası ilk kez önceki akşam dışarı çıkan Özkan, arkadaşının doğum günü partisine katıldı ve sosyal medyada paylaşımlarda bulundu.

SAÇLARINA YENİ RÖTUŞ

Özkan’ın paylaşımlarında saçlarının ön kısmını sarıya boyattığı görüldü. Sağlık durumuyla ilgili de takipçilerine uyarıda bulundu: "İyileşildi gibi, sağlığınıza çok dikkat edin" ifadelerini kullandı.

(SÖZCÜ)

Geri