A
Admin
Yönetici
Yönetici
Oscar adayı yönetmen Celine Song’un merakla beklenen yeni filmi "Materialists – Tam Bana Göre" için ilk fragman yayımlandı. Uluslararası alanda büyük beğeni toplayan “Past Lives” ile adını duyuran Song, bu kez izleyiciyi aşk, arzu ve bağlılık temalarının iç içe geçtiği karmaşık bir yolculuğa davet ediyor. Film, 13 Haziran’da TME Films dağıtımıyla Türkiye sinemalarında izleyiciyle buluşacak. FİLMDE AŞKIN KARMAŞASI VE ZORLU SEÇİMLER Filmin merkezinde, genç ve hırslı çöpçatan Lucy karakterini canlandıran Dakota Johnson yer alıyor. Kariyerinin zirvesinde, duygularını profesyonelliğin arkasına saklamayı başaran Lucy, beklenmedik bir duygusal fırtınanın içine çekiliyor. Hayatına yeni giren etkileyici bir ilişkiyi (Pedro Pascal) ve hâlâ unutamadığı eski sevgilisini (Chris Evans) aynı anda yaşarken, gerçek aşkın neye göre şekillendiği sorusu film boyunca izleyicinin aklını kurcalıyor. Mantık, zaman ya da tesadüfler mi gerçek aşkı belirler? YARATICI VİZYONUN İMZASI Senaryosu ve yönetmenliği Celine Song’a ait olan film, aynı zamanda Song’un da yapımcılar arasında yer aldığı yaratıcı bir üretim olarak öne çıkıyor. David Hinojosa, Christine Vachon ve Pamela Koffler’in yapımcılığında hayata geçen proje, yönetmenin kişisel anlatısını güçlü biçimde yansıtıyor. YILDIZLARLA DOLU OYUNCU KADROSU Dakota Johnson, Chris Evans ve Pedro Pascal gibi Hollywood’un sevilen isimlerini buluşturan oyuncu kadrosu, filmin romantik drama türüne taze ve etkileyici bir soluk getirmesini sağlıyor. Üçlü arasındaki güçlü kimya, fragmandan itibaren seyirciyi hikâyenin içine çekiyor. Yaz aylarında duyguların en yoğun hâline tanıklık etmeye hazırlanan "Materialists – Tam Bana Göre", aşkın karmaşık doğasını beyaz perdeye taşıyor. Kaynak: beyazperde