A
Admin
Yönetici
Yönetici
İstanbul Marmaray'da meydana gelen olayda çocuklarıyla birlikte toplu taşıma aracına binen bir adam kapının önünü kapatan bir yolcuya yaptığı uyarı sebebiyle çıkan tartışmada darp edildi. Kapının önünde duran şahsı uyaran ve o esnada tartışma yaşayan Deniz Eroğlu, çocuklarının gözü önünde darp edildi. Fiziksel saldırıyı gerçekleştiren şahıs yakalanırken sağlık çalışanı olduğu öğrenilen Deniz Eroğlu, olayla ilgili ilk kez konuştu. TOPLU TAŞIMADA KAVGA ÇIKTI Olay, İstanbul'daki toplu ulaşım araçlarından biri olan Marmaray'da meydana geldi. Maltepe'de yaşandığı belirtilen olayda 2 çocuğuyla birlikte Marmaray'a binmek isteyen Deniz Eroğlu, kapının önünü kapatan bir yolcuyu uyarınca tartışma çıktı. Kapının önünde duran ve yolu kapatan kadına 'Niye burada duruyorsunuz? Arkada yer varken neden kapının önündesiniz?' diye sordu. Karşı taraftan ise 'Şuradan geçsene abi' şeklinde bir yanıt geldi. Gelen yanıta sinirlenen Eroğlu, 'Neden geçeyim ki, toplu taşıma kuralları var' dedi. Çıkan tartışma sonucunda başka bir yolcu Deniz Eroğlu'na yumruk attı. ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE SALDIRIYA UĞRADI Olayla ilgili ilk kez konuşan 2 çocuk babası Deniz Eroğlu, yaşanan olaydan çocuklarının psikolojik olarak çok kötü etkilendiğini söyledi. Kadın yolcu ile konuşmalarının toplam 30 saniye sürdüğünü söyleyen mağdur Eroğlu, 'Daha sonra hanımefendinin ağladığını gören bir beyefendi benimle tartışmaya başladı. Ama biz onunla hiç konuşmadık, tartışma kadınla yaşandı. Dışarıdaki adam beni ittiriyor. Konuyu ilerleten kişi o zaten. Diğer adam kapı kapanırken bana yumruk attı ve kaçtı. O an çocuklarım yanımdaydı. Burnum kırıldı, dikiş atıldı. Şikayetçi oldum. Eşim öğretmendi. Orada bekliyordu. Çocukları ona verdim. Takdir edersiniz ki çocuklarınızın yanında dayak yiyorsunuz, burnunuz kırılmış. Ben çocuklarımı korumaya çalışıyordum. Adama dönüp bu konuyu sen fişekledin dedim. O da beni iteklemeye başladı. Araya girenler olmasa olay devam edecekti. Benim Süreyya Plajı'nda ineceğimi biliyordu. Kendisi de orada inmiş. Akrabalarını çağırmışlar 4-5 kişi oldular. Benimle konuşmaya çalıştılar. Ben de bir sağlıkçıyım. Halimi görüyorsunuz. İki yerden kırığım var, ameliyat gerekebilir.' ifadelerini kullandı. Olayın ardından yumruklu saldırıyı gerçekleştiren şahıs gözaltına alınarak adliyeye sevk edilirken, olayı provoke eden şahıs ise serbest bırakıldı. Kaynak: Haber Merkezi