CHP Fethiye’de Delege Seçimleri 15 Ağustos’ta Başlıyor

A

Admin

Yönetici
Yönetici
CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, ilçe kongresi öncesi delege seçim takvimini açıkladı. Koyuncu, 15 Ağustos’ta Göcek’te başlayacak olan delege seçimlerinin 20 Ağustos’ta Foça Mahallesi’nde sona ereceğini belirterek, “41 mahallenin tamamının duyurusunu yazılı olarak da paylaşacağız. Tüm yerler belli” diye konuştu.

“15-20 Ağustos Tarihlerinde Yapılacak”

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, “Ayın 15’i itibariyle mahallelerimizde delege seçimlerimizi başlatıyoruz. 15’inde Göcek’te başlayacak olan delege seçimimiz, 20’sinde Foça’da son bulacak. 41 mahallenin tamamının duyurusunu ben sizlere yazılı olarak da vereceğim. Hepsinin yerleri belli. İlçe kongremiz de 14 Eylül Pazar günü Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşecek” ifadelerini kullandı.

Whatsapp Image 2025 08 13 At 14.18.16
“Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı’na Adayım”

Koyuncu, yeniden adaylığını da hatırlatarak, “Ben daha önce de açıkladığım gibi Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı’na adayım. Şu ana kadar adaylığını açıklayan bir partilimiz olmadı ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor” ifadelerini kullandı.

“Örgütümüzün Çıkardığı Liste Rengi ‘Mavi’”

Delege seçimlerinin mahalle sorumluları üzerinden yapılacağını belirten Koyuncu, “Mahallelerimizde delege seçimlerimizi mahalle sorumlularımız üzerinden yapıyoruz. Partide sandık başı ve saha çalışması yapmış olan arkadaşlarımız üzerinden yapıyoruz. Örgütümüzün çıkardığı liste rengi mavi. ‘Mavi Liste’ şu anda örgütümüzün çıkardığı liste rengi olacaktır. ‘Mavi liste’ dışına çıkan listeler tabi ki olacaktır ama bizim örgütümüzün çıkardığı liste ‘mavi liste’dir” dedi.

Geri