Cem Karaca'nın eski sevgilisi dolandırıcıların kurbanı oldu! Tek telefonla 20 milyon lirasından oldu

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Türk müziğinin efsanesi Cem Karaca'nın eski sevgilisi Meral Karaören, başına gelen dolandırıcılık olayıyla gündem oldu. Milyonlarca lirasından olan 80 yaşındaki Karaören'in yaşadıkları şaşkına çevirdi. Yeni Asır'da yer alan habere göre, telefon üzerinden dolandırıcıların kendisine ulaştığını belirten Karaören, tüm bilgilerinin ele geçirildiğini söyledi. "BABAN MEZARDAN ÇIKSA BİLE..." Karaören yaşadıklarını şöyle anlattı: "Telefonu açtım, kendisini 'Başkomiser Yıldırım Öztürk' olarak tanıtan bir şahıs benimle konuştu. Annemin, babamın adını, akrabalarımı, arabamın plakasını biliyordu. 'FETÖ sizin hesaplarınıza, tapularınıza ulaştı, biz sizi koruyacağız' dedi. Çok korktum. 'Konuşmalarımızdan kimseye bahsetmeyeceksiniz, babanız mezardan çıksa bile söylemeyeceksiniz' diyerek beni tehdit etti." GERÇEK POLİS ARADI 20 milyon lirasından olan Karaören, kendisini İstanbul'dan arayan gerçek bir polis tarafında uyarılınca dolandırıldığını anladı. Karaören, başına geleni anladıktan sonra avukatı ile Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek kendisini dolandıran isimlerden şikayetçi oldu. Savcılık tarafından geniş kapsamlı bir soruşturma başlatıldığı öğrenildi. "AYAKTA KALSIN İSTEDİM" 94 yıllık taş evin, 1957 Fethiye Depreminde birçok insanın sığınağı olduğunu belirten Karaören, "Ölümümden sonra bile bu yapı ayakta kalsın istedim. Ancak beni aldattılar" diyerek yaşadıklarına isyan etti.

Geri