Canlı ile attı Baktır'dı Velioğlu ile Yurteri

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Her şeye yabancı isim takılıyor malum. Play-out, Türkçesi oynamak, oyun dışı kalmak anlamına geliyor. Tam karşılığı olmuyor. Oyun dışı kalan yok, sabitlendiler. Yok illa yabancı olacak, daha havalı oluyor. Biri yerinde kalacak, yoksa bir alta inecek. Diğeri ya üste çıkacak ya da yerinde kalacak. Maç öncesi olduğu gibi, olduğu yerde kalmak cepte. Kaldırılmalı, daha pratik çözümü yok mu ? Vardır, mutlaka. Lig bitmiş, diğer maçlar bekleniyor. Biri sezonu bitiyor, diğeri 2-3 maç daha oynuyor. Hangisine yarıyor o da belli değil. Çalışan mı, tatile çıkan mı? Bekleyen mi, çalışmaya devam eden mi? Orası çelişkili, muamma. Balçovaspor ile Sakin Şehir Seferihisar maçı. Balçova ekibi 5-1 yendi, BAL'da kaldı. Sakin Şehir SAL'da kaldı. Üç gol Kubilay Baktır'dan, iki gol Görkem Canlı'dan. Görkem aynı Halil Akbunar'ın klonlanmış hali, sanki. Hareketleri, saçı başı, koşu tarzı, golleri bile. Ee ne de olsa ikisi de Balçovalı. Ömründe sarı kartı bile görmeyen efsane kaleci Rıza Yurtseven, bu maçta gördü. Sahanın içine girdi. Öyle itiraz, isyan, yaygara değil, unuttu. Zaman geçirmeyle bile alakası olmaz, onun. Sarı kart doğru, kurallar öyle istiyor. Bacaklarında yılların hatırası, cefası, zorlandı. Erkan Velioğlu hocam, rahmetli sahadaydı. Anısıyla, adıyla, ruhuyla. Torun Erkan, oğul Volkan'ın evladı. Torun Velioğlu, dedeni izleyemedim yaştan, hocalığına hayrandım. Babanı geçmelisin, kendini strese sokmadan ama. Çık topunu oyna. O hamur var sende, çalış çok çalış. Soyadı demişken, Osman Can'ın da soyadı Yurteri. Yaşayan efsanem Özer hocamla akrabalık var mı bilemedim, sordum. Kimse bilmiyor, normaldir yedekti. Zaten Özer hocam torpil yapmaz. Hakem Demirel, çok kastı kendini, rahat değildi. Karşılıklı birer adet, kırmızı kartlar çıkmalıydı, çok sabretti. Aslında iyi hakem, biraz titremesi gerek. Fiziği gayet iyi Ali Aydın kıvamında. Basit şeylerle uğraşma, anı yaşa direkt olaya bak Muhammed Seyda, naçizane, tavsiye. Uzatmaya da kalmadı iyi oldu, hava da sıcak, güneş yaktı. Baktım molada su götürecekler mi, karşıdaki yardımcı hakeme. Güneş de tam karşısında, yandı garibim. Su gitti, iyi oldu teşekkürler. TÜRKSOYUER; 'HAKKINIZI HELAL EDİN' Hakemlik, spor yazarlığı sayesinde yıllardır tanıdığım dostlarımı görmek, sarılmak apayrı bir duygu dünya gözüyle. Hem maçı izle hem dostlara kavuş hem de sevildiğin hisset. Benim de hat-trick'im bu. Yabancı dilde oldu de mi. Üçlemem yani, üç gol atmış gibi oldum. Teknik Sorumlu Saffet Türksoyuer, yenilgi sonrası Seferihisar'dan gelen iki otobüs seyirciye, 'hakkınızı helal edin' dedi. Ufuk Kahraman, Cumhur Özkurt, Ali Gül, Zeki Yalçınkaya, Kadir Akbulut, Mehmet Yalçın, Erkan Çubukçu, Vedat Akbuğday, Rıza Yurtseven, Zafer Çağatay, Efkan Muhtar, Kadir Dursun, Ahmet Öncel, Tezcan Kurtuluş, Ahmet Kaşıkçı, Gönül Karasakal, Hayati Doğan, Yusuf Kanbur, Selçuk Ergeldi, Kemal Çelik. Sıralamayla değil, karşılaşma sırasına göre aklıma geldikçe yazdım. Karşıyaka, İzmirspor'un, Tirespor'un efsanesi Zeki Yalçınkaya'nın yorumlarına hayranım. Sahadaki iki golcü zaten, bireysel öğrencisi. Golü atar diyor, atıyor. Güzel bir maç oldu, teşekkürler, tebrikler. İzmir Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu/ Sakin Şehir Seferihisarspor; Serkan Banazlı, Yiğit Alp Aygün, Muhammed Halil Yalçın, Doğukan Kıral, Enes Başçam, Erkan Özdemir, Nazım Boran Ergenekon, Erkan Velioğlu, Furkan Mehmet Yakıt, Tarık Özdemir, Ferhat Gölbağ, Tarık Çiftçi, Arda Karataş, Hasan Tokgöz, Hüsnü Ekim, Sayıl Özkan, Enes İşcan, Kerem Yıldırım, Vehbi Okumuş, Mert Tabar, Ege Tanbalak. Yönetici; Mestan Demiralay, Teknik Sorumlu; Saffet Türksoyuer, Antrenör; Abdullah Koparan, Kaleci Antrenörü; Harun Cebeci, Balçovaspor; Uğur Engür, Berkan Akbulut, Muhammedül Emin Çıplak, Zahid Kaya, Tuğbey Şen, Görkem Canlı, Yalçın Eroğlu, Çağlar Dağ, Habib Uzun, Güray Gazioğlu, Kubilay Baktır, Buğra Özkan, Osman Can Yurteri, Emrecan Beşkaya, Metin Karaarslan, Mustafa Alperen Özyer, Ozan Tanaydın, Alp Han Çetinkaya, Ali Mirza Aydepe, Fırat Yakıştır, İsa Yayla. Yönetici; Recai Cinel, Teknik Sorumlu; Hüseyin Tavur, Antrenör; Hayrettin Duruk, Kaleci Antrenörü; Rıza Yurtseven, Masör; Bartu Patlar. Gözlemci; Özmen Atalay. Hakemler; Muhammed Seyda Demirel, Ozan Tuncer, İbrahim Zengin, Cem Kuşçu. Sağlık Görevlisi; Zafer Çağatay. Saha Komiserleri; Âdem Yüksel, Aziz Demir, Kemal Babaoğlu, İrfan Yarcel. Denetçiler; Selçuk Sezer, Serhat Çölgeçen. Fotoğraflar için de EgeSporLife'den Yılmaz Özlahlan'a da teşekkürlerimle, kalın sağlıcakla.

Geri