BTS Jimin’in özel anları sızdırıldı mı? Song Da-eun’un paylaşımı ARMY’yi kızdırdı!

A

Admin

Yönetici
Yönetici
BTS üyesi Jimin ile oyuncu Song Da-eun’un aşk söylentileri 2022’den bu yana gündemdeydi. Sosyal medyaya düşen bir video, iddiaları yeniden alevlendirdi. Allkpop’un aktardığına göre Da-eun, TikTok’ta Jimin’in yüzünü açıkça gösteren bir video paylaştı ancak kısa sürede sildi.

VİDEODA ŞAŞKIN JİMİN DETAYI

Görüntülerde, bir kişi asansör önünde telefonu açık şekilde beklerken kapıdan Jimin’in çıktığı görüldü. Şarkıcının, “Aman Tanrım. Benim geleceğimi biliyor muydun? Buraya özellikle sana haber vermeden geldim” sözleri dikkat çekti.

ARMY’DEN SERT TEPKİ

BTS hayranları, bu paylaşımı “mahremiyet ihlali” olarak yorumladı. Bir fan, “Video 2019-2020’ye ait gibi görünüyor. Onu şimdi paylaşmak intikam gibi” derken, bir diğeri “Benim için önemli olan kiminle çıktığı değil, gizlice kaydedilmiş anların paylaşılması. Bu hasta ruhlu bir davranış” ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Twitter’da birçok kullanıcı, “Bu tamamen gizli kamera”, “Gerçekten seven biri böyle yapmaz” ve “Onun rızası olmadan yayımlamak affedilemez” yorumlarıyla öfkelerini dile getirdi.

JİMİN VE DA-EUN’UN GEÇMİŞ SÖYLENTİLERİ

İkilinin adı ilk kez 2022’de, Jimin’in konser verdiği gün Da-eun’un aynı bölgede paylaşım yapmasıyla anılmıştı. Geçtiğimiz haziran ayında oyuncu, “bir idol” ile ilişkisi olduğunu ima etmiş ve bu durumun kendisine stres yarattığını gözyaşları içinde anlatmıştı.

SONG DA-EUN KİMDİR?

Song Da-eun, sinemaya 2016 yapımı The Handmaiden ile adım attı. Daha sonra Heart Signal 2 (2018) ve Dear My Room (2019) gibi yapımlarda yer aldı. Ayrıca The Golden Spoon, Be Melodramatic ve Once Again gibi dizilerde de rol aldı.

JİMİN’İN GÜNCEL PROJELERİ

Bu yıl askerlik görevini tamamlayan Jimin, BTS’in diğer üyeleriyle birlikte dört yıl aradan sonra çıkacak yeni albüm hazırlıklarına başladı. Grup, temmuz ayında ABD’de prodüksiyona başladı ve albümün 2026 baharında çıkması bekleniyor.

Geri